مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور:
ساماندهی بهداشتی اولویت اصلی طرح تضمین سلامت فرآوردههای شیلاتی است
مدیرکل دفتر نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کشورگفت: ساماندهی بهداشتی اسکلهها، بنادر صیادی، کشتیها و شناورهای صیادی، اولویت طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآوردههای شیلاتی است.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/1/2024/Apr/28/IMG_20240428_103802.jpg)
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر هادی تبرایی در دوره آموزشی ممیزی رسمی از مراکز فرآوری آبزیان در بوشهر اظهار داشت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی آشنایی هرچه بیشتر با الزامات ممیزی و همچنین مشارکت استانها در ممیزیهای رسمی و استفاده از تجربیات یکدیگر است.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور افزود: با اجرای طرح تضمین کیفیت و سلامت محصولات شیلاتی و بهره گیری از تجربیات در استانهای مختلف با هدف ارتقا سطح بهداشت و سلامت فرآوردههای خام دامی میتواند در پیشبرد اهداف ممیزی تأثیر گذار باشد.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: ساماندهی بهداشتی اسکلهها، بنادر صیادی، کشتیها و شناورهای صیادی در اولویت طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآوردههای شیلاتی قرار دارد.
Leave a Comments