دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/04/08 - 12:00
  • تعداد بازدید: 115
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام 10 هزار مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی طی ماه رمضان در کرمانشاه

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از انجام 10 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان طی ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: در قالب طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان 33 اکیپ ثابت و سیار روزانه در دو شیفت کاری بر فعالیت مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان کار نظارت و بازرسی بهداشتی را انجام دادند.

وی با اشاره به انجام 6 هزار و 222 نفر_ساعت کار بازرسی انجام شده در قالب این طرح، افزود: در طرح مذکور بالغ بر 5 تن و 405 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی ناسالم از مراکز فوق کشف، ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج گردید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در بازرسی های صورت گرفته و از مجموع فرآورده های خام دامی کشف و ضبط شده 3 هزار و 225 کیلوگرم مربوط به مراکز عرضه و 2 هزار و 180 کیلوگرم مربوط به کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی استان بوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: در زمینه برخورد با واحدهای متخلف نیز 18 مورد به مراجع قضایی معرفی و 4 مورد نیز پلمب شدند.

دکتر پرور تعداد مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان کرمانشاه را یک هزار و 982 واحد اعلام کرد و گفت: طی ماه مبارک رمضان و در قالب طرح تشدید نظارت های بهداشتی 10 هزار و 35 مورد بازدید از مراکز فوق انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از شهروندان خواست که حتما گوشت و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید کشتار غیرمجاز جدا خوددارى نمایند و همچنین هرگونه تخلف را از طریق شماره تماس چهاررقمی 1512 و سامانه پیامکی 100010001512 با کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 211343
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور