سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/02/24 - 12:00
  • تعداد بازدید: 132
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید مدیرکل دامپزشکی استان از شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان

مدیرکل به همراه معاونین و مسئول حراست اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان بازدید و با رئیس و کارمندان آن شبکه دیدار صمیمانه ای داشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دکتر موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان ضمن ابراز خرسندی از حضور در بین همکاران شبکه دامپزشکی اصفهان، اظهار داشت: پایان سال 95 برای دامپزشکی اصفهان بسیار سخت بود، و این سختی مطمئناً در شبکه های دامپزشکی شهرستان ها که خط مقدم پیشگیری، بهداشت و مبارزه با بیماری ها هستند بسیار سخت تر گذشت و لازم است که به شما سربازان گمنام عرصه بهداشت که چهار ماه سخت را پشت سر گذاشتید خسته نباشید بگویم.


وی در ادامه بیان کرد: فعالیت شما در مبارزه با بیماری آنفلوآنزا باعث شد که از 3 میلیون قطعه مرغ بومی فقط حدود 30 هزار قطعه طیور بومی یعنی یک درصد، معدوم شد، که باعث شد، 99 درصد از واحدهای مرغداری های گوشتی، تمامی واحدهای مادر گوشتی و رنگی بیماری مشاهده نشود و مطمئن باشید این بخاطر همه تلاش های شما در شب های سردزمستان، شب و روزهای برفی و آمادگی 24 ساعته شما در پیشگیری از این بیماری بوده است.


مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در خصوص نیروهای شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان گفت: در شبکه دامپزشکی اصفهان نیروهای با تجربه و جوانی وجود دارند که ترکیب تجربه و جوانی علاوه بر ایجاد فضای نشاط در شبکه، سبب انتقال تجربیات گران بهایی می شود که در سالیان دور شاید از آن استفاده شود ولی با انتقال به نسل های بعدی سبب کاهش خسارت ها و افزایش در کارآیی می گردد، پس باید مدیران شبکه، جوانان را در کنار بزرگان قرار دهند تا نیروی جوانی در کنار تجربه سبب شود بیشترین بهره وری را بدست آورد.


وی در خصوص مباحث نظارتی و وظایف جدیدی که به عهده این گروه قرار داده شد، اظهار داشت: با اضافه شدن بازدید نظارتی مراکزی همچون رستوران ها، طباخی ها و... به شرح وظایف نظارتی دامپزشکی و با توجه به گستردگی و توریستی بودن شهرستان اصفهان، کمبود نیرو در این بخش احساس می شود که باید مدیریت ویژه ای را برای آن مد نظر قرار داد.


دکتر موحدی در پایان خاطر نشان کرد: شهر اصفهان در خصوص مسائل بهداشتی- دامپزشکی در بسیاری از موارد اول بوده مانند لیبل گذاری لاشه ها، ساماندهی کشتار طیور و...، بخصوص در سال 95 که برای اولین بار از کشور ما صادرات جنین دام از این شهرستان صورت گرفته، موارد یاد شده مطمئناً بدون تلاش، نظارت و مشاوره های صحیحی که کارشناسان این شبکه انجام دادند صورت نمی گرفت و امیدوارم همچنان این راه را ادامه پیدا کند.


در ابتدای جلسه دکتر رحمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان ضمن خیر مقدم به مدیرکل و هیات همراه، اظهار داشت: شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان دارای 37 نفر کارمند می باشد، که 65درصد از این افراد بالای 25 سال سابقه کار دارند، لذا نیاز است تا با تزریق نیروهای جوان که بتوانند در کنار این افراد کسب تجربه نمایند همچنین با اضافه شدن خودروی عملیاتی جهت انجام وظایف محوله می توان قسمتی از مشکلات را مرتفع کرد.


وی در ادامه افزود: شهرستان اصفهان دارای هفت واحد کشتارگاه صنعتی طیور و دو واحد کشتارگاه صنعتی دام می باشد، که این موارد علاوه بر شرکت های بسته بندی فرآورده های خام دامی و کارخانه های تولید خوراک دام، مراکز جمع آوری شیر و... می باشد، همچنین با توجه به جاذبه های گردشگری این شهرستان، نظارت بر مراکز توزیع و عرضه بسیار حائز اهمیت می باشد که واحد نظارت این شبکه بصورت شبانه روزی بازدید ها خود را از تمامی این مراکز انجام می دهند.


دکتر رحمانی در ادامه در خصوص کارکرد دیگر واحدها، اظهار داشت: در نه ماهه سال 95 این شبکه پیش بینی های خود را تکمیل کرد، علاوه بر آن بیش از 72 هزار تست سل و 49 هزار مورد خونگیری داشته است، همچنین آزمایشگاه این شهرستان با همه کمبود نیرویی که دارد سعی کرده موارد ارجاع شده را در کمترین زمان با ببیشترین دقت انجام دهد.


وی در ادامه در خصوص درگیری شهرستان اصفهان به آنفلوآنزای فوق حاد طیور، بیان کرد: بروز و آنفلوآنزا در سال 95، تمام انرژی کارکنان این شبکه را برای کنترل این بیماری را به خود اختصاص داده، که سبب شد بتوانیم ادعا کنیم که شهر اصفهان اکنون از نظر این بیماری پاک است.


در ادامه این جلسه کارکنان شبکه دامپزشکی شهرستان به ذکر مشکلاتی که با آن روبرو بودند و ارائه پیشنهاداتی که به نظر شان می رسید پرداختند و مسئولین در خصوص حل مواردی که قابل انجام بود قول مساعد دادند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 197281
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور