یکشنبه 25 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/04/17 - 12:00
  • تعداد بازدید: 106
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرسین بهداشتی گوشت در کشتارگاه‌ها در خط مقدم ابتلا و پیشگیری تب کریمه- کنگو

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی‌زاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، ضمن تأکید بر رعایت جدی نکات ایمنی فردی و استفاده از لوازم حفاظت شخصی در کشتارگاه‌ها گفت: بازرسین بهداشتی گوشت در کشتارگاه‌ها در خط مقدم ابتلا و پیشگیری بیماری تب کریمه- کنگو هستند.


رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ضمن ارج نهادن بر زحمات ارزشمند  دامپزشکان و بازرسین بهداشتی گوشت کشتارگاه‌های دام استان تأکیدکرد با تلاش بازرسین جان بر کف دامپزشکی برای سلامت گوشت مصرفی هم استانی‌های عزیز و همچنین نگهداری گوشت در پیش سرد کن کشتارگاه دام شهرستان‌های کرمان، بم و بخش ماهان، خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از تب کریمه- کنگو مشاهده نشده است .



وی افزود:در سایر شهرستان‌ها نیز تأمین پیش سرد جهت نگهداری گوشت در کشتارگاه‌ها در حال پیگیری است که مستلزم همکاری شهرداری‌های استان است.

 

دکتر مینا قاضی‌زاده، کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه را یکی از عوامل مهم تهدید سلامت عمومی جامعه بر شمرد و تأکید کرد این موضوع مطابق ماده 688 قانون مجازات اسلامی تخلف قانونی محسوب می‌شود و با دستور قضایی با متخلفین برخوردقانونی صورت می‌گیرد.



وی در ادامه از مصرف کنندگان خواست صرفاً گوشت را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند و در هنگام خرید، به مهر و برچسب آن توجه داشته باشند؛ همچنین گوشت را به‌مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس اقدام به  آماده سازی آن(ترجیحاً با دستکش)کنند
.



لازم به ذکر است شماره تلفن 1512 آماده پاسخگویی به سؤالات و گزارش تخلفات در خصوص دامپزشکی است.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 208809
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور