• 1398/10/17 - 10:35
  • تعداد بازدید: 863
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سیستان و بلوچستان انجام شد:

ترکیب آموزش های بهداشتی و مایه کوبی دامها امری ضروری در کنترل بیماری بروسلوز

دکتر مهدی حسینی بیان داشت: بروسلوز یکی از بیماریهای مهم مشترک بین انسان و دام میباشد که از هر دو جنبه اقتصادی و بهداشت عمومی مورد توجه ویژه قراردارد و مایه کوبی دامها بهترین راه کنترل آن بوده و باید به عنوان اولین مرحله در ریشه کنی این بیماری در نظر گرفته شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، دکتر مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی استان با بیان این مطلب که بروسلوز یا تب مالت از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است گفتمایه کوبی دامها باعث کاهش بروز تب مالت در انسان ها شده و با افزایش ایمنی در جمعیت دامی قادر به کنترل بروسلوز  در انسان ها خواهیم بود و ترکیب آموزش بهداشت و مایه کوبی دامها برای کنترل بروسلوز بسیار مهم و ضروری می باشد.

وی افزودبیماری بروسلوز علاوه بر تهدیدسلامت جامعه انسانی،به دلیل ایجاد سقط جنین در دام و کاهش تولید شیر سبب از دست رفتن ارزش اقتصادی دام نیز میشود و به سبب استفاده مکرر از فرآورده های دامی در طی روز، احتمال ابتلا به این بیماری در جمعیت انسانی بسیار بالاست.

مدیر کل دامپزشکی استان اضافه کردقطع حلقه انتقال بیماری به انسان در گرو سلامت دام  و رعایت موازین بهداشتی است، هماهنگی های بین بخشی، مراقبت بیماری، آموزش جامعه و کارکنان بهداشتی درمانی از راهکارهای اصلی در کنترل و پیشگیری از این بیماری هستند.

دکتر مهدی حسینی اظهار داشتبا هدف پیشگیری و ریشه کنی بیماری بروسلوز، در سال جاری بیش از 232 هزار راس دام در استان علیه این بیماری واکسینه شدند و از مردم درخواست نمود برای حفظ سلامت غذایی خود فرآورده دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند و در فعالیت ها و نظارت های بهداشتی با کارشناسان این اداره همکاری نمایند.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 247987
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه