یکشنبه 01 تیر 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1398/09/30 - 13:21
  • تعداد بازدید: 970
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خراسان شمالی عاری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان مشاهده نشده و سالن‌ های مرغداری، تالاب‌ ها و آب ‌بندها هم علیه بیماری های پرندگان در حال پایش است.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی با اعلام این مطلب به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارشناسان ما، کشتارگاه های طیور را نظارت و پایش می کنند و تاکنون مشکلی از این واحدها و نیز مزارع پرورش طیور صنعتی استان گزارش نشده است. وی افزود: برای پایش بیماری در حیات وحش هم 8 گروه مشترک با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست فعال شده است و تالاب ها، آب بندها و محل فرود پرندگان مهاجر را نظارت می کنند. وی خاطرنشان کرد: در عرصه های طبیعی استان هم گزارشی از تلفات پرندگان به دست نرسیده است.

وی در عین حال گفت: با وجود این، به مرغداران توصیه می شود رعایت نکات امنیت زیستی را جدی بگیرند و برای پیشگیری از بیماری، اقدامات بهداشتی را در سالن های پرورش طیور به کار ببندند.

دکتر احمدی تصریح کرد: خراسان شمالی به دلیل پراکندگی واحدهای مرغداری، از استان های کم خطر به لحاظ بیماری های طیور به شمار می رود؛ البته با وجود این، مراقبت ها و پایش مستمر سلامت در سالن ها، امری ضروری است. وی گفت: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری، مرغداران از رفت و آمد غیرضرور و حضور افراد متفرقه در سالن های مرغداری جلوگیری کنند و در صورت نیاز، ترددها با رعایت کامل موارد بهداشتی باشد.

در حال حاضر۱۱۰ واحد صنعتی پرورش مرغ در این استان وجود دارد.

آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و طیور است و می تواند خسارات اقتصادی فراوانی به صنعت مرغداری وارد کند.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 247258
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور

Close menu