مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی:
خطر تب کریمه کنگو در کمین خراسان جنوبی/ دامداران احتیاط کنند
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در برخی از استان ها گفت: این بیماری در همسایگی خراسان جنوبی به کمین نشسته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر « علیرضا رفیعی پور » بیان کرد: با شروع فصل بهار و گسترش فعالیت کنه ها، چند استان کشور تحت تاثیر تب کریمه کنگو قرار گرفته اند.
رفیعی پور با تاکید بر اینکه مردم و دامداران باید در این زمینه احتیاط کنند، افزود: از شهروندان خواستاریم تا از ارتباط های غیر ضروری با دام پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه مردم باید از کشتارهای غیر کشتارگاهی پرهیز کنند، افزود: همچنین از اسقرار در مکان هایی که آلوده به کنه است، خودداری کنند.
وی با بیان اینکه تنها علامت این بیماری، تب خفیف بوده و مخزن اصلی ویروس نیز کنه ها هستند، گفت: در صورت بی احتیاطی در کشتار دام و تماس با ترشحات دام آلوده، امکان انتقال این بیماری به انسان افزایش می یابد.
Leave a Comments