لیست اخبار صفحه :47
واحدهای تبدیل ضایعات یکی از حلقه های مغفول در زنجیره تولید تا مصرف مواد خام دامی هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان در دیدار مسئولین واحدهای تبدیل ضایعات:

واحدهای تبدیل ضایعات یکی از حلقه های مغفول در زنجیره تولید تا مصرف مواد خام دامی هستند.

جلسه هم اندیشی با واحدهای تبدیل ضایعات استان با حضور مدیرکل دامپزشکی استان ؛ سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، مسئولین واحدهای تبدیل ضایعات استان در مورخ 18/6/99 با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل سالن جلسات اداره کل برگزارشد.

روشنگری اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص فیلم منتشر شده و بیماری کانی بالیسم

روشنگری اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص فیلم منتشر شده و بیماری کانی بالیسم

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی درخصوص انتشار تصاویر و فیلم در شبکه های مجازی با موضوع همدیگر خواری در یک مرغداری در شهرستان ارومیه مطالبی را در راستای تنویر افکار عمومی در این زمینه منتشر کرد .

مراقبت وپایش بیماریهای دامی از اولویت های اداره کل دامپزشکی استان است
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان:

مراقبت وپایش بیماریهای دامی از اولویت های اداره کل دامپزشکی استان است

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: مراقبت و پایش از بیماریهای دام استان بعنوان اقدامی موثر در کنترل و پیشگیری از بیماریهای دام و زئونوزها از جمله برنامه های اولویت دار اداره کل دامپزشکی استان میباشد

حضور دکتر علیرضا خلیفه زاده استاد و محقق تاریخ در برنامه زنده شبکه 3 صدا و سیما
به مناسبت سالروز شهادت رئیس علی دلواری؛

حضور دکتر علیرضا خلیفه زاده استاد و محقق تاریخ در برنامه زنده شبکه 3 صدا و سیما

به مناسبت سالروز شهادت رئیس علی دلواری دکتر علیرضا خلیفه زاده از کارکنان اداره کل دامپزشکی استان البرز و استاد گروه تاریخ دانشگاه پیام نور تهران و صاحب چند اثر تالیفی در حوزه مطالعات خلیج فارس در مورد شهید رئیس علی دلواری و مبارزات ضد استعماری اش با حضور در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه سیما گفتگو کرد.

تضمین سلامت و کیفیت فراورده های خوراکی مرغ با اجرای طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ محقق میشود
مدیرکل دامپزشکی استان تهران:

تضمین سلامت و کیفیت فراورده های خوراکی مرغ با اجرای طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ محقق میشود

بر اساس این طرح ملی کشتارگاههای استان با رتبه بهداشتی B و A و A+ رتبه بندی میشود و مرغ هایی که از این کشتارگاهها روانه بازار میشود با همین برچسب رتبه بندی خواهند شد.

لینک کوتاه