همزمان با هفته پدافند غیرعامل
مانور دورمیزی دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد با موضوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برگزار شد
مانور دور میزی اداره کل دامپزشکی استان با موضوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان با همکاری 7 دستگاه اجرایی استان برگزار شد.
هشدارهای دامپزشکی کرمانشاه برای پیشگیری از بیماری هاری
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به ارائه هشدارهایی در مورد بیماری پرداخت.
از سیزده آبانماه سالجاری اجرایی میگردد:
طرح ملی پایش بیماری های آبزیان در کهگیلویه وبویراحمد
طرح ملی پایش بیماری های ویروسی آبزیان در واحدهای فعال پرورش و تکثیر ماهیان سردآبی استان کهگیلویه وبویراحمد از هفته آینده اجرا می گردد.
طی حکمی از سوی رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
مهندس سیدمهدی معراجی به سمت مشاور رئیس و مسئول امور استان های سازمان دامپزشکی کشور منصوب شد.
برگزاری مانور آمادگی مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در اداره کل دامپزشکی استان اصفهان
مانور آمادگی مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان با حضور 21 دستگاه در اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار شد.
شروع فصل سرما، تهدیدی علیه شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان است
دکتر علی اکبر حداد زاده با اعلام این خبر گفت: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم کنترل می تواند خسارات سنگینی به صنعت طیور وارد نموده و تبعات شدیدی را از نظر بهداشت اجتماع به جامعه وارد سازد.
استاندار در دیدار رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور:
استاندار خراسان شمالی گفت: وابستگی و ارتباط مالی ناظران بهداشتی دامپزشکی به کارفرما باید حذف شود تا با اطمینان خاطر بیشتری بتوانند بر سلامت مواد غذایی و مسائل مخاطره آمیز احتمالی نظارت کنند.
در حاشیه برگزاری دوره آموزشی مقابله با تهدیدات زیستی عنوان شد:
تصمیمات سازمان دامپزشکی براساس نتایج خروجی از آزمایشگاه است
بازدید مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی از مزارع پرورش ماهیان گرمابی خوزستان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان دکتر قاجاری مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور از مزارع پرورش ماهیان گرمابی مجتمع آزادگان شهرستان کارون بازدید کرد