سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/02/28 - 12:00
  • تعداد بازدید: 113
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت توسعه منابع انسانی و رئیس اداره آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی :

قابلیت بالای آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در تشخیص مولکولی بیماریهای باکتریایی در ماهیان سردآبی

معاونت توسعه منابع انسانی و رئیس اداره آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت:آزمایشگاه این اداره کل در تشخیص مولکولی بیماریهای باکتریایی در ماهیان سردآبی قابلیت بالایی دارد.

دومین نشست علمی درسال 96 با عنوان شناسایی همزمان باکتری های پاتوژن در ماهی قزل آلا با روش multiplex-PCR با ارائه مقاله توسط مهندس محسن سید آبادی با حضور مدیرکل، معاونین و جمعی ازکارکنان این  اداره کل برگزار گردید.


در ادامه این نشست بعد از ارائه مقاله، معاونت توسعه منابع انسانی و رئیس اداره آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در توضیحات تکمیلی بیماری های رایج ماهیان سردآبی با عوامل باکتریایی ، ویروسی  و تک یاخته ای را به صورت خلاصه تشریح نمود.


دکتر یاوری  در ادامه افزود: آزمایشگاه این اداره کل در تشخیص مولکولی بیماریهای باکتریایی در ماهیان سردآبی قابلیت بالایی دارد.


لازم به ذکر است برگزاری نشست های علمی هفتگی برای اولین بار در این اداره کل از سال 85 شروع و تا کنون ادامه دارد. در این نشست ها کارشناسان بخش خصوصی و دولتی به طور داوطلبانه اقدام به ارائه ی مقاله می نمایند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 199473
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور