مسعود محمدیان،مدیر کل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی کشور
ناظرین بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به تمام مراحل تولید گوشت قرمز در کشور برزیل نظارت می کنند

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور،دکتر مسعود محمدیان،مدیر کل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی در رابطه با موضوع نظارت بهداشتی بر واردات گوشت از کشور برزیل اعلام کرد: طبق قانون سازمان دامپزشکی و آیین نامه های اجرایی آن در صدور مجوز بهداشتی واردات گوشت ، مطالعه کتابخانه ای از کشور مبداء واردات بعمل آمده و در صورت تایید موضوع،بررسی میدانی از آن کشور توسط کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور صورت می گیرد و نتیجه بازدید میدانی در کمیسیون واردات بررسی و در صورت مثبت بودن ، الزامات بهداشتی جهت تایید به مرجع ذیصلاح دامپزشکی کشور مبداء واردات ارسال می گردد .
دکترمحمدیان در ادامه افزود: پس از تایید این الزامات ، مجوز بهداشتی واردات ارایه می گردد و شروع تولید منوط به حضور مستمر ناظربهداشتی دولتی وناظر ذبح شرعی درکشتارگاههای مورد تایید می باشد ، و ناظر بهداشتی به تمام مراحل تولید ( اعم ازبازرسی قبل از کشتار -حین کشتار-بعد از کشتار - بارگیری)نظارت دارد .مدیر کل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به کشورهایی که به ایران صادرات گوشت قرمز دارند عنوان کرد: در حال حاضر از ۲۱ کشور مبداء واردات مطالعه کتابخانه ای بعمل آمده و جهت واردات گوشت قرمز ( گوشت گوساله یا گوسفند ) تایید شده اند و از بین این کشور ها برای ۱۱ کشور مجوز بهداشتی صادر شده است .
وی در ادامه افزود: از محموله های وارده به کشور در مرزهای ورودی پس از کنترل مدارک ، آزمایشات لازم بعمل آمده و در صورت انطباق با دستورالعمل های اعلامی این محموله ها ترخیص می گردند. و در کشور برزیل نیز مثل سایر کشورها روند واردات با حضور ناظرین مستقر بهداشتی و شرعی صورت می گیرد و به تمام مراحل تولید مطابق دستوالعمل ها و ضوابط نظارت دارند .با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران بر خلاف سایر کشور ها در کشتارگاههای خارج از کشور ناظرین بهداشتی مستقر دارد و گوشت های وارداتی به کشور به جهت نظارت های بهداشتی لازم توسط ناظرین بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور مورد تایید می باشد.
وی در ادامه افزود: از محموله های وارده به کشور در مرزهای ورودی پس از کنترل مدارک ، آزمایشات لازم بعمل آمده و در صورت انطباق با دستورالعمل های اعلامی این محموله ها ترخیص می گردند. و در کشور برزیل نیز مثل سایر کشورها روند واردات با حضور ناظرین مستقر بهداشتی و شرعی صورت می گیرد و به تمام مراحل تولید مطابق دستوالعمل ها و ضوابط نظارت دارند .با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران بر خلاف سایر کشور ها در کشتارگاههای خارج از کشور ناظرین بهداشتی مستقر دارد و گوشت های وارداتی به کشور به جهت نظارت های بهداشتی لازم توسط ناظرین بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور مورد تایید می باشد.
Leave a Comments