• 1398/03/08 - 10:08
  • تعداد بازدید: 429
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان:

پیشنهاد داده ایم که در بحث جابجایی مسئولان فنی،‌ اختیار به دست مجموعه دولت باشد تا کارفرما بنا به علایق شخصی نتواند مسئول فنی را تغییر دهد

در بحث جابجایی مسئولان فنی،‌ اختیار به دست مجموعه دولت باشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکترحمیدرضا حسینی در گفت‌وگو با پایگاه خبری فاخته، اظهار کرد: بنده متولد سال ۵۶ همدان و بزرگ شده استان سمنان هستم. در دانشگاه گرمسار دکتری رشته دامپزشکی خود را اخذ کردم.

وی در خصوص سوابق کاری خود، ادامه داد: بنده ۱۳ سال رییس دامپزشکی شهرستان های گرمسار و آرادان بودم و غریب به سه سال نیز مدیر امور عشایری استان سمنان بوده‌ام و در حال حاضر نیز در ریاست دامپزشکی استان سمنان مشغول به فعالیت هستم.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در خصوص دیدگاه خود در رابطه با تعامل با بخش خصوصی، افزود: نگاه من به این بخش بر مبنای تعامل دو طرفه است. بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی دستگاه های دولتی موظف شدند که امور تصدی گری خود به بخش خصوصی واگذار کنند. مجموعه دامپزشکی نیز این سیاست گذاری را مبنای کاری خود قرار داد و امورات درمانگاهی، فعالیت‌های پاراکلینیکی و توزیع دارو و واکسیناسیون را به بخش خصوصی واگذار کرد و همکاران ما در مجموعه نظام دامپزشکی در قالب سازمان های مردم نهاد در استان ارائه خدمت می‌کنند.

حسینی تاکید کرد: بر این اساس من نیز اعتقاد دارم که بر اساس قانون، ما اگر بتوانیم این موارد را تقویت کنیم، کیفیت ارائه خدمات نیز از سوی نظام دامپزشکی استان نیز افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه میزان رضایت مندی در بین افراد دریافت خدمات نیز شدت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: در حوزه تولیدکنندگانی که از لحاظ بهداشتی با دامپزشکی در ارتباط هستند (کشتارگاه های دام و طیور، کارخانه های قطعه بندی و بسته بندی و…) مجوزهایی را از مجموعه دامپزشکی اخذ می‌کنند و بر اساس آن به تولیدات خود می پردازند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: همچنین سعی بر آن داریم با نگاه مثبت و حمایتی به مجموعه هایی که غیر مستقیم به تولید کمک می کنند، کمک کنیم و به عنوان دستگاه ناظر بهداشتی وظیفه هدایتی و حمایتی بر عهده بگیریم.

حسینی خاطرنشان کرد: ما شاهد حضور همکاران خوبی در سطح استان هستیم. مجموعه دامپزشکی تخصصی بوده و ذات فعالیت ما سلامت محور است و در نتیجه از لحاظ حاکمیتی نیز واکنش سریع هستیم.

وی گفت: بر اساس شرح وظایفی که قانون تالیف کرده همواره توقع ما این بوده که همکاران ما در استان و شهرستان ها وجدان کاری را مدنظر داشته باشند و این امر کاملا مشهود بوده و باید بیشتر تقویت شود.

مدیر کل دامپزشکی استان سمنان در خصوص اجرای ماده ۱۹ آیین نامه نظارت بهداشتی، دامپزشکی تصریح کرد: ماده ۱۹ یک اقدام بسیار خوبی بود. این ماده با هدف بالا بردن کیفیت بهداشتی اجرایی شده تا مسائل فنی بدون وابستگی مالی و نگرانی با استفاده از ظرفیت این ماده قانونی وظایف خود را انجام دهند.

حسینی تاکید کرد: در سطح استان مجموعا ۴۳ واحد ما شامل حال این ماده ۱۹ می‌شوند و در این رابطه ۵ جلسه هماهنگی نیز با حضور کارفرمایان برگزار کردیم.

وی ادامه داد: پیشنهاداتی را برای آنکه بتوانیم این دستورالعمل را پر بار تر کنی انجام داده‌ایم. به طور مثال پیشنهاد دادیم که قراردادها دوساله تنظیم شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اطهار کرد: همچنین پیشنهاد داده ایم که این دستورالعمل شامل حال دستیارهای مسئول فنی که در کنار بخش فنی و بهداشتی قرار دارند نیز شود.

حسینی افزود: علاوه بر آن پیشنهاد داده ایم که در بحث جابجایی مسئولان فنی‌ اختیار به دست مجموعه دولت باشد تا کارفرما بنا بر علایق شخصی خود نتواند مسئول فنی را تغییر دهد و فرد جدیدی را منصوب کند.

وی در خصوص مزایا و معایب مدیریت در استان سمنان، عنوان کرد: اگر بخواهیم به این استان از بعد دامپزشکی بنگریم، سمنان بسیار پهناور است و ۹۷  هزار کیلومتر مربع وسعت این استان بوده و هفتمین استان کشور است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تاکید کرد: این استان نیز در چهارراه مواصلاتی محور شمال_ جنوب غرب قرار گرفته و ما با ۸ استان مهم کشور هم مرز هستیم.

حسینی اضافه کرد: به لحاظ قرنطینه‌ای کار ما کمی سخت خواهد شد و حساسیت های خود را در بعد دامپزشکی در بر خواهد گرفت و باید برنامه های خاصی را در این رابطه در نظر بگیریم و همواره هشیار باشیم.

وی بیان کرد: استان سمنان دارای اقلیمی گرم و نیمه خشکی دارد و بیش از ۳۰۰ روز در سال تابش خورشید و آفتاب را داریم و میانگین دمای این استان به گونه ای بوده ما جزو استان های گرمسیری قرار داده و از این حیث مستعد ورود بسیاری از بیماری های دام و طیور و بیماری های مشترک انسان و دام است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: همچنین وجود بادهای موسمی در این استان می‌تواند این بیماری ها را در سطح شهر و استان پخش کند. در نتیجه استان در معرض ورود بسیاری از بیماریهای باکتریایی و قارچی و… است و این امر می طلبد که ما به صورت ویژه دامداری های خود را کنترل کنیم و اقدام واکسیناسیون را به موقع انجام دهیم

حسینی در خصوص مرغداری غیر مجاز نیز، تاکید کرد: چند سالی است که موضوع جدی کلیه واحد‌های مرغداری و دامداری در سطح استان آغاز شده و حدود ۸۵ درصد واحد‌های موجود در استان ممیزی شده اند.

وی تصریح کرد: این ممیزی ها به ما بسیار کمک کرده تا تعداد واحد‌های غیر مجاز به حداقل ممکنه برسد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در خصوص افزایش ظرفیت اشتغال استان‌ در حوزه دامپزشکی، افزود: ما نیز مانند سایر سازمان ها که فعالیت می کنند سعی بر آن داریم که در بحث اشتغال کمک کنیم و بتوانیم اشتغال موجود را نیز حفظ کنیم و فضا را در قالب رفع موانع تولید محیا کنیم.

حسینی اضافه کرد: در بخش کشتارگاه ها تمام سعی ما بر این بوده که با نگاه مثبت کار مجوزها را در اسرع وقت انجام دهیم. اشتغال ما در دو بعد (تخصصی و غیر تخصصی) قرار دارد.

وی با اشاره به بخش تخصصی (درون سازمانی)، ادامه‌ داد: در این بخش پروانه های که درمانگاه ها، کلینیک ها، آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌ها صادر را میشود را با همکاری نظام دامپزشکی با توجه به نیاز سنجی موجود انجام دهیم تا بیکاری فارغ التحصیلان دامپزشکی نیز رفع شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به بعد بعد غیر تخصصی اشتغال، مطرح کرد: در این بخش نیز بنا بر قوانین با واحدهایی که با ما همکاری می کنند، دکتر دامپزشک و‌ دستیار را مستقر میکنیم تا اشتغال را برای فارغ‌التحصیلان ایجاد کنیم. امروزه نیز تلاش می‌کنیم در حوزه تخصصی خود حداقل برای ۷۰ نفر اشتغال ایجاد کنیم.

 

 

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 132985
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه