استحصال بالغ بر9400 تن گوشت قرمز نتیجه نظارت بهداشتی دامپزشکی رشت در سال 95
بالغ بر 9 هزار و چهارصد تن گوشت قرمز در طی سال 95 در کشتارگاه دام صنعتی شهرستان رشت با نظارت بهداشتی دامپزشکی استحصال شد.
دکتر سیده طاهره شهیدی رییس شبکه دامپزشکی رشت گفت:از این مقدار 7 هزار و پانصد تن مربوط به گوشت گاو و گوساله(دام سنگین)و یکهزار و 900 تن مربوط به گوسفند و بز(دام سبک)است.شایان ذکر است کشتار دام در کشتارگاه های صنعتی تحت نظارت دامپزشکی الزامی است.
Leave a Comments