بازدید سر زده کارشناسان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی از یکی از کارخانجات خوراک دام استان و بررسی نحوه استقرار سامانه های بهداشتی
دکتر مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت در راستای ارزیابی و بررسی نحوه اجرای عملیات صحیح GMP تولید، نحوه استقرار سامانه های بهداشتی،haccp ، رعایت صحیح دستورالعمل های نظارت بهداشتی همچنین به منظور بررسی اقدامات کنترل کیفیت صورت پذیرفته، کنترل فعالیت های مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مستقر در اماکن دامی، صنایع وابسته و مراکز تولیدی و بسته بندی، کارخانجات و کشتارگاه ها کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور بصورت سرزده از یکی از کارخانجات خوراک دام استان بازدید نمودند .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان، دکتر مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت "در راستای ارزیابی و بررسی نحوه اجرای عملیات صحیح GMP تولید، نحوه استقرار سامانه های بهداشتی،haccp ، رعایت صحیح دستورالعمل های نظارت بهداشتی همچنین به منظور بررسی اقدامات کنترل کیفیت صورت پذیرفته، کنترل فعالیت های مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مستقر در اماکن دامی، صنایع وابسته و مراکز تولیدی و بسته بندی، کارخانجات و کشتارگاه ها کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور بصورت سرزده از یکی از کارخانجات خوراک دام استان بازدید نمودند ".
دکتر محقق و دکتر صالح زاده از کارشناسان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در این بازرسی یک روزه بر کلیه مراحل تهیه وتولید نظارت و راهنمایی های فنی لازم در راستای بهبود امور فنی و انطباق فرایند های تولیدی با استاندارد های بهداشتی را مورد بررسی قراردادند
شایان ذکر است آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی به منظور اعمال و اجرای مقررات بهداشتی تولید و تضمین کیفیت براساس سامانه های بین المللی (از جمله HACCP. GAHP. GMP ) در محل ها و اماکن و صنایع وابسته به دام از طریق صدور پروانه ها و سایر مجوزهای بهداشتی و بازرسی توسط سازمان و نیز کنترل بهداشتی توسط مسئولین فنی بهداشتی مربوط به مورد اجرا گذاشته می شود.
Leave a Comments