برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی کشتارگاههای طیور
دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیوردر اداره کل دامپزشکی فارس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، رئیس اداره آموزش این اداره کل گفت: دوره آموزشی ضمن خدمت "اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور" که از دوره های آموزشی مصوب سازمان دامپزشکی کشور است با حضور دکتران دامپزشک و پرسنل فنی به مدت دوروز از تاریخ 10/6/95 الی 11/6/95 در اداره کل دامپزشکی استان فارس برگزار شد.
دکتر رسول موحد نژاد افزود: بروز نمودن اطلاعات علمی کارشناسان دامپزشکی فعال در حوزه بهداشت و بازرسی کشتارگاههای طیور و آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی مرتبط با بازرسی گوشت مرغ در کشتارگاههای طیور از مهمترین اهداف این دوره آموزشی است.
وی اظهار داشت: «دکتر سیاوش نیازی» کارشناس دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و مسئول طرح پایش باقیمانده های دارو و سموم در فرآورده های خام دامی سازمان دامپزشکی کشور به عنوان مدرس، این دوره آموزشی را به فراگیران ارائه کرد.
موحدنژاد در پایان تصریح کرد: با توجه به اهمیت بازرسی بهداشتی گوشت در کشتارگاههای طیور در تامین سلامت و بهداشت گوشت مصرفی مردم ،این دوره آموزشی با هدف بازآموزی و ارتقاء سطح دانش و بروز نمودن اطلاعات و دستورالعمل های بازرسی گوشت برای کارشناسان شاغل در بخش دولتی برگزار شد.
Leave a Comments