بکارگیری مسئولین فنی بهداشتی در رستوران ها، طباخی ها و کبابی ها اجرایی می شود
با وجود بیش از 2500 رستوران، غذاخوری، طباخی، کبابی، قصابی، مرغ و ماهی فروشی در استان بکارگیری مسئولین فنی بهداشتی بخش خصوصی دامپزشکی به منظور نظارت های بهداشتی بر فراورده های خام دامی ضروری به نظر می رسد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: در سال های اخیر تعداد رستوران ها و سایر واحد های عرضه فراورده های خام دامی افزایش یافته ولی تعداد نیرو های بخش دولتی به همین نسبت افزایش پیدا نکرده است و بایستی از توان بخش غیر دولتی نیز برای نظارت های بهتر بر آن ها استفاده نماییم.
این مقام مسئول افزود: البته دامپزشکی به عنوان وظیفه حاکمیتی هم عملکرد مسئولین فنی بهداشتی و هم بر عملکرد واحد های مذکور نظارت می کند.
دکتر نجاتی افزود: با انجام برنامه ریزی های صورت گرفته و هماهنگی های به عمل آمده برای هر چند از این واحد ها یک نفر مسئول فنی بهداشتی در نظر گرفته می شود.
وی گفت: این کار در مرکز استان به زودی اجرایی خواهد شد.
Leave a Comments