ضدعفونی - دستورالعمل نظارت بهداشتی بر تولید پودر ماهی و تبدیل ضایعات کشتارگاهی و نحوه نظارت و بازرسی بر کارخانجات همچنین انواع ضدعفونی و آفت کشها و قارچ کشها و آنتی اکسیدان های مناسب( صفحه 13 و 14)
گروه : دفتر نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي
لینک کوتاه
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت