اجرایی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در 6 کشتارگاه طیور استان با رتبه های A +و A وB
رتبه بندی 6 کشتارگاه طیور استان بر اساس سه گردیدA +و A وB در راستای طرح ارتقاء بهداشتی گوشت مرغ
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ بر اساس 3 رتبه A+،A و B در 6 کشتارگاههای طیور صنعتی در سطح خبر داد .
گفت: اجرای این طرح می توان از امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود در کشتارگاههای طیور استان به نحو احسن استفاده کرد به شکلی که خروجی محصول نهایی این کشتارگاه ها -مرغ کامل یا قطعه بندی - از کیفیت بهداشتی بسیار مطلوبی برخوردار خواهد بود.
دکتر داهیم با اشاره به اینکه در حال حاضر 11 کشتارگاههای طیور در سطح استان فعال می باشند گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در 6 کشتارگاه طیور صنعتی استان بر اساس 3 رتبه A+،A و B اجراء گردیده است که با اجرای این طرح می توان از امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود در کشتارگاههای طیور استان به نحو احسن استفاده کردبه شکلی که خروجی محصول نهایی این کشتارگاه ها -مرغ کامل یا قطعه بندی - از کیفیت بهداشتی بسیار مطلوبی برخوردار خواهد بود.
دکتر داهیم خاطر نشان کرد : این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانههای بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآوردههای خوراکی طیور، ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی می باشد که در 4 کشتارگاههای صنعتی طیور در شهرستان های مهاباد ، میاندواب ، نقده و ارومیه با رتبه +A ، یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان ارومیه با رتبه A و یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان بوکان با رتبه B جمعا 6 کشتارکاه در سطح استان اجرا گردیده است .
مدیر کل دامپزشکی استان با توضیحاتی در این خصوص گفت : در مرغ واجد گرید +A طیور زنده از واحد ها پرورشی مرغ عاری از عوامل بیماریزا مشمول برنامه کنترل و مراقبت بیماری سازمان ، واحدهای پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک تهیه خوراک از واحد های پرورشی مرغ تامین کننده طیور کشتاری از کارخانجات مجاز و معتبر تهیه می گردد و در مرغ گرید رتبه A به محصولی که از واحد های پرورش که سامانه بهداشتی پرورشی HACCP را اعمال کرده اند همچنین در کشتارگاه مرغ سایز بندی شده اند با محدوه وزنی 1300 و 2000 کیلو گرم مد نظر می باشد به بازار عرضه می گردد. و مرغ گرید B محصولی استحصالی از کشتارگاه صنعتی طیور که دارای سامانه بهداشتی GMP ، اتاق سرد، سورتر ، واحد تبدیل ضایعات و مطابف با مفاد دستوالعمل های سازمان دامپزشکی کشور می باشد به بازار عرضه می گردد.
لازم به ذکر است امسال طرحی ایجابی، تشویقی و انگیزشی به نام «ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ» توسط سازمان دامپزشکی کشور برنامه ریزی شد تا بتوان از این امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود به نحو احسن استفاده کرد.
Leave a Comments