• 1398/10/10 - 12:00
  • تعداد بازدید: 729
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اجرایی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در 6 کشتارگاه طیور استان با رتبه های A +و A وB

رتبه بندی 6 کشتارگاه طیور استان بر اساس سه گردیدA +و A وB در راستای طرح ارتقاء بهداشتی گوشت مرغ

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با  اشاره به اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ بر اساس  3 رتبه A+،A  و  B در 6 کشتارگاههای طیور صنعتی در سطح خبر داد .

گفت: اجرای این طرح می توان از امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود در کشتارگاههای طیور استان  به نحو احسن استفاده کرد به شکلی که خروجی محصول نهایی این کشتارگاه ها -مرغ کامل یا قطعه بندی - از کیفیت بهداشتی بسیار مطلوبی برخوردار خواهد بود.

دکتر داهیم با اشاره  به اینکه در حال حاضر  11  کشتارگاههای طیور  در سطح استان فعال می باشند گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در 6 کشتارگاه طیور صنعتی استان بر اساس  3  رتبه A+،A  و  B اجراء گردیده است  که با اجرای این طرح می توان  از امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود در کشتارگاههای طیور استان  به نحو احسن استفاده کردبه شکلی که خروجی محصول نهایی این کشتارگاه ها -مرغ کامل یا قطعه بندی - از کیفیت بهداشتی بسیار مطلوبی برخوردار خواهد بود.

  دکتر داهیم خاطر نشان کرد : این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی فرآورده‌های خوراکی طیور، ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی می باشد که  در  4 کشتارگاههای صنعتی طیور در  شهرستان های مهاباد ، میاندواب ، نقده و ارومیه  با رتبه +A ،  یک  کشتارگاه صنعتی طیور  در شهرستان  ارومیه با رتبه A و  یک کشتارگاه صنعتی طیور  در شهرستان بوکان با رتبه B  جمعا 6 کشتارکاه  در سطح استان اجرا گردیده است .

 مدیر کل دامپزشکی استان با توضیحاتی در این خصوص گفت :  در مرغ واجد گرید +A  طیور زنده از واحد ها پرورشی مرغ عاری از عوامل بیماریزا مشمول برنامه کنترل و مراقبت بیماری سازمان ، واحدهای پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک تهیه خوراک از واحد های پرورشی مرغ تامین کننده طیور کشتاری از کارخانجات مجاز و معتبر  تهیه می گردد  و در  مرغ گرید رتبه  A  به محصولی که از  واحد های پرورش که سامانه بهداشتی پرورشی HACCP را اعمال کرده اند همچنین در کشتارگاه مرغ سایز بندی شده اند با محدوه وزنی 1300 و 2000 کیلو گرم مد نظر می باشد  به بازار عرضه می گردد. و مرغ گرید B  محصولی  استحصالی از کشتارگاه صنعتی طیور که دارای سامانه بهداشتی GMP  ، اتاق سرد،  سورتر ، واحد تبدیل ضایعات و مطابف با مفاد دستوالعمل های سازمان دامپزشکی کشور می باشد به بازار عرضه می گردد.

لازم به ذکر است امسال طرحی ایجابی، تشویقی و انگیزشی به نام «ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ»  توسط سازمان دامپزشکی کشور برنامه ریزی شد تا بتوان از این امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود به نحو احسن استفاده کرد.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 247685
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه