• 1397/05/24 - 08:48
  • تعداد بازدید: 307
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد:

ضرورت رهگیری و کنترل سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره

رئیس سازمان دامپزشکی کشور به لزوم ردیابی سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره اشاره کرد و گفت:هر کالا و فراورده ی خام دامی که واجد مجوز و پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور باشدمبنا و اساس تشخیص اصالت بهداشتی فراورده ی مصرفی در سفره عموم مصرف کنندگان تلقی می شود واین موضوع خود به ضرورت ارتقای سطح دانش و آگاهی همگانی در تشخیص محصول سالم از ناسالم از طریق فرایند آموزش وابسته خواهد بود.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی‌پور امروز در افتتاحیه چهارمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان اظهار کرد: پروانه بهداشتی و بهره‌برداری که به تولیدکنندگان اعطا می‌شود این اطمینان خاطر را به مصرف کننده نهایی می دهد که محصول تولیدی با رعایت شرایط مناسب تولیدو منطبق با مجوزهای بهداشتی و استانداردهای لازم تولید شده است لکن همین موضوع خود گواه کیفیت محصولات عرضه شده و تلاش بی وقفه ی سازمان دامپزشکی کشور در سراسر کشورجهت پایش مستمر فراورده های استحصال شده هم چنین عملیاتی کردن شعاردام سالم ، غذای سالم، انسان سالم می باشد.


دکتر رفیعی پور با بیان اینکه امکان رهگیری استفاده از محصولات تراریخته در تولیدات صنعتی و کنترل آن وجود دارد ،عنوان کرد:جهت کمک به افزایش امنیت غذایی در کشور ایجاد زنجیره‌هایی که بتوانند اطلاعات خود را بمنظور افزایش بهره‌وری و تولید محصول سالم‌تر در اختیار یکدیگر قرار دهنداجتناب ناپذیر است.


وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین همایش ها و نمایشگاه هایی گفت: برگزاری نمایشگاه هایی با این وسعت علاوه بر ارتقاء سطح دانش و آگاهی ذینفعان می‌توانددر افزایش بهره‌وری و ارائه محصولات غذایی کیفی تر بسیار مطلوب باشد لذا می بایست در عرضه  محصولاتی که به خوراک دام و طیور و آبزیان مرتبط می شود توجه اصلی بر آخرین دستاوردها ، فناوری های  روز و دانش بومی متکی باشد.

  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 8
کلمات کلیدی
لینک کوتاه