رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد:
ضرورت رهگیری و کنترل سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به لزوم ردیابی سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره اشاره کرد و گفت:هر کالا و فراورده ی خام دامی که واجد مجوز و پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور باشدمبنا و اساس تشخیص اصالت بهداشتی فراورده ی مصرفی در سفره عموم مصرف کنندگان تلقی می شود واین موضوع خود به ضرورت ارتقای سطح دانش و آگاهی همگانی در تشخیص محصول سالم از ناسالم از طریق فرایند آموزش وابسته خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعیپور امروز در افتتاحیه چهارمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان اظهار کرد: پروانه بهداشتی و بهرهبرداری که به تولیدکنندگان اعطا میشود این اطمینان خاطر را به مصرف کننده نهایی می دهد که محصول تولیدی با رعایت شرایط مناسب تولیدو منطبق با مجوزهای بهداشتی و استانداردهای لازم تولید شده است لکن همین موضوع خود گواه کیفیت محصولات عرضه شده و تلاش بی وقفه ی سازمان دامپزشکی کشور در سراسر کشورجهت پایش مستمر فراورده های استحصال شده هم چنین عملیاتی کردن شعاردام سالم ، غذای سالم، انسان سالم می باشد.
دکتر رفیعی پور با بیان اینکه امکان رهگیری استفاده از محصولات تراریخته در تولیدات صنعتی و کنترل آن وجود دارد ،عنوان کرد:جهت کمک به افزایش امنیت غذایی در کشور ایجاد زنجیرههایی که بتوانند اطلاعات خود را بمنظور افزایش بهرهوری و تولید محصول سالمتر در اختیار یکدیگر قرار دهنداجتناب ناپذیر است.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین همایش ها و نمایشگاه هایی گفت: برگزاری نمایشگاه هایی با این وسعت علاوه بر ارتقاء سطح دانش و آگاهی ذینفعان میتوانددر افزایش بهرهوری و ارائه محصولات غذایی کیفی تر بسیار مطلوب باشد لذا می بایست در عرضه محصولاتی که به خوراک دام و طیور و آبزیان مرتبط می شود توجه اصلی بر آخرین دستاوردها ، فناوری های روز و دانش بومی متکی باشد.