• 99/11/21 - 14:02
  • تعداد بازدید : 188
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

فراخوان سازمان دامپزشکی از مراکز تحقیقاتی و آموزشی برای سنجش عمر ماندگاری فرآورده‌های خام دامی

سازمان دامپزشکی کشور جهت بررسی و سنجش عمر ماندگاری اشکال مختلف فرآورده های خام دامی، برای عقد قرارداد با مراکز تحقیقاتی و آموزشی کشور اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان با هدف استفاده بهینه از فراورده‌های خام تولید داخل و وارداتی (گوشت مرغ، گوشت‌قرمز و تخم‌مرغ) اعلام آمادگی کرد تا از توان مراکز تحقیقاتی و آموزشی کشور در جهت بررسی و سنجش عمر ماندگاری اشکال مختلف فرآورده‌های خام دامی مذکور در قالب طرح مطالعاتی- تحقیقاتی در قبال عقد قرارداد استفاده کند.

لذا بر اساس این اطلاعیه، این سازمان از تمام اشخاص حقیقی و حقوقی، متخصصین، اساتید، محققان و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی واحد شرایط و امکانات مورد نیاز درخواست کرده است تا نظرات، پیشنهادات، طرحها و پروپوزال تحقیقاتی خود را جهت بررسی و اقدامات بعدی به حوزه ریاست حقوقی و ارزیابی عملکرد ارسال کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 271509
کلمات کلیدی
relation2 روابط عمومی (حامد فاضلی)

relation2 روابط عمومی (حامد فاضلی)

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید