فراخوان سازمان دامپزشکی از مراکز تحقیقاتی و آموزشی برای سنجش عمر ماندگاری فرآوردههای خام دامی
سازمان دامپزشکی کشور جهت بررسی و سنجش عمر ماندگاری اشکال مختلف فرآورده های خام دامی، برای عقد قرارداد با مراکز تحقیقاتی و آموزشی کشور اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان با هدف استفاده بهینه از فراوردههای خام تولید داخل و وارداتی (گوشت مرغ، گوشتقرمز و تخممرغ) اعلام آمادگی کرد تا از توان مراکز تحقیقاتی و آموزشی کشور در جهت بررسی و سنجش عمر ماندگاری اشکال مختلف فرآوردههای خام دامی مذکور در قالب طرح مطالعاتی- تحقیقاتی در قبال عقد قرارداد استفاده کند.
لذا بر اساس این اطلاعیه، این سازمان از تمام اشخاص حقیقی و حقوقی، متخصصین، اساتید، محققان و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی واحد شرایط و امکانات مورد نیاز درخواست کرده است تا نظرات، پیشنهادات، طرحها و پروپوزال تحقیقاتی خود را جهت بررسی و اقدامات بعدی به حوزه ریاست حقوقی و ارزیابی عملکرد ارسال کنند.
Leave a Comments