• 1396/03/23 - 12:00
  • تعداد بازدید: 80
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صدور شناسنامه بهداشتی کار برای قصابان و دلالان خراسان جنوبی

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از صدور شناسنامه بهداشتی کار برای قصابان و دلالان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر « علیرضا رفیعی پور » از صدور شناسنامه بهداشتی کار برای 2 گروه قصابان و دلالان دام استان خبر داد و یادآور شد: به منظور نظارت بهتر بر فعالان حوزه دام و پیشگیری از مخاطرات بهداشتی بویژه بیماری قابل انتقال به انسان بویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو قصابان و دلالان دام استان ساماندهی شده و برای آنها شناسنامه بهداشتی صادر می شود.


وی افزود: تلاش داریم امامان جماعت، دهیاران، اعضای شورا، بهورزان و روسای پایگاه های مقاومت را با خود همراه کنیم تا در زمینه مسایل مربوط به حوزه دامپزشکی اطلاع رسانی به نحو مطلوب انجام شود.


رفیعی پور ادامه داد: همکاران اداره کل دامپزشکی نسبت به ارایه آموزش های لازم به قصاب ها و سایر افراد ذبح کننده دام اقدام می کند که سه سال گذشته استقبال مردم از این مهم خوب بوده است.


وی تاکید کرد: به هیچ وجه نباید گوشت گرم بلافاصله برای پختن آماده شود بلکه باید در دمای صفر تا چهار درجه به مدت 24 تا 48 ساعت یخچال ( کله پاچه، جگر، قلوه 48 ساعت) نگهداری و سپس طبخ شود.


مدیرکل دامپزشکی استان افزود: هر گوشتی که مهر و لیبل دامپزشکی داشته باشد دوره پیش سرد صفر تا چهار درجه 24 تا 48 ساعت یخچال را تمام کرده است، تمام کشتارگاه های بهداشتی و صنعتی استان مجهز به این یخچال ها هستند.


وی در مورد درمان افرادی که دچار بیماری تب کریمه کنگو می شوند، افزود: در صورتی که علایم و نشانه های تب کریمه کنگو از جمله تب، درد عضلانی و خونریزی مشاهده شد باید فورا به بیمارستان منتقل شود و آغاز فوری درمان های ویروسی بسیار مهم است.


 






 

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 191430
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه