صدور شناسنامه بهداشتی کار برای قصابان و دلالان خراسان جنوبی
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از صدور شناسنامه بهداشتی کار برای قصابان و دلالان خبر داد.
وی افزود: تلاش داریم امامان جماعت، دهیاران، اعضای شورا، بهورزان و روسای پایگاه های مقاومت را با خود همراه کنیم تا در زمینه مسایل مربوط به حوزه دامپزشکی اطلاع رسانی به نحو مطلوب انجام شود.
رفیعی پور ادامه داد: همکاران اداره کل دامپزشکی نسبت به ارایه آموزش های لازم به قصاب ها و سایر افراد ذبح کننده دام اقدام می کند که سه سال گذشته استقبال مردم از این مهم خوب بوده است.
وی تاکید کرد: به هیچ وجه نباید گوشت گرم بلافاصله برای پختن آماده شود بلکه باید در دمای صفر تا چهار درجه به مدت 24 تا 48 ساعت یخچال ( کله پاچه، جگر، قلوه 48 ساعت) نگهداری و سپس طبخ شود.
مدیرکل دامپزشکی استان افزود: هر گوشتی که مهر و لیبل دامپزشکی داشته باشد دوره پیش سرد صفر تا چهار درجه 24 تا 48 ساعت یخچال را تمام کرده است، تمام کشتارگاه های بهداشتی و صنعتی استان مجهز به این یخچال ها هستند.
وی در مورد درمان افرادی که دچار بیماری تب کریمه کنگو می شوند، افزود: در صورتی که علایم و نشانه های تب کریمه کنگو از جمله تب، درد عضلانی و خونریزی مشاهده شد باید فورا به بیمارستان منتقل شود و آغاز فوری درمان های ویروسی بسیار مهم است.
Leave a Comments