تسلیت سرپرست سازمان دامپزشکی کشور جهت درگذشت دکتر شاهرخ پاکباز
سرپرست سازمان دامپزشکی کشور با صدور پیامی ضایعه درگذشت دکتر «شاهرخ پاکباز» همکار فقید اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و معاون سلامت سابق اداره کل دامپزشکی این استان را تسلیت گفت.
گزارش عملکرد سند گسترش کاربرد فناوری نانو ایران در سال ۱۴۰۱ منتشر شد
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو، «گزارش عملکرد سند گسترش کاربرد فناوری نانو ایران در سال ۱۴۰۱» را در قالب ۴ فصل منتشر کرد. این گزارش به تشریح اقدامات صورتگرفته در راستای برنامههای سند گسترش کاربرد فناوری نانو (مصوب هیئت وزیران) و همچنین عملکرد این ستاد در این خصوص پرداخته است.
فراخوان مشارکت در تدوین استاندارد بینالمللی در حوزه فناوری نانو
کی از الزامات تجاری سازی فناوری نانو و ورود به بازارهای جهانی، اخذ استانداردهای بینالمللی، منطقهای و همچنین مشارکت در فرآیند تدوین استانداردهای بینالمللی و پروتکلهای جهانی است. کشورها با مشارکت در فرآیند تدوین استانداردهای بینالمللی میتوانند اولویتهای ملی خود را در سطح جهانی مطرح کرده و با تدوین استاندارد برای محصولات خود ضمن ایجاد بازار بینالمللی از منافع ملی خود در سطح بینالمللی دفاع کنند
انتشار یازدهمین استاندارد بینالمللی با مسئولیت جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری نانو
یازدهمین استاندارد بینالمللی تدوین شده با سرپرستی ایران در حوزه فناوری نانو با عنوان «فناوری نانو – منسوجات حاوی نانومواد– خواص ابر آبگریز و ارزیابی دوام» به شماره ISO/TS ۱۰۸۱۸:۲۰۲۳ منتشر شد. این استاندارد با حمایت و نظارت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، پس از تلاش مستمر یک گروه کاری متشکل از متخصصینی از صنعت، دانشگاه و آزمایشگاههای مربوطه تدوین شد.
انتخاب اعضای هیات مدیره, بازرس و مدیرعامل جدید تعاونی مسکن کارکنان و بازنشستگان سازمان دامپزشکی
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، پیرو فراخوان اعلام شده، جلسه مجمع عمومی عادی نوبت دوم "تعاونی مسکن کارکنان و بازنشستگان سازمان دامپزشکی" روز یکشنبه به تاریخ 22 مردادماه سال 1402 با حضور اکثریت اعضای تعاونی مسکن در محل نمازخانه این سازمان تشکیل شد.
توصیههای دامپزشکی در ارتباط با خرید، نگهداری و مصرف تخم مرغ
تخم مرغ، علی رغم داشتن پوسته مقاوم که به عنوان لایه محافظ در برابر آلایندههای مختلف عمل میکند، یک محصول بی نهایت شکننده است و بهراحتی تحت تأثیر آسیبهای مختلف فیزیکی، شیمیایی و میکروبی قرار میگیرد.