• 1398/06/02 - 10:18
  • تعداد بازدید: 530
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی:

طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی است

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی اظهار داشت: طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی است.

دکتر احمد شریعتی در جمع مسئولین کشتارگاه های طیور استان و نمایندگان سایر دستگاه های اجرای استان افزود:  طرح فوق یک طرح ترویجی است که باید با همکاری سایر نهادها و حمایت تمام کشتارگاه های طیور انجام شود و برای اجرای این مهم، ضمن انجام نظارت ها و بازدیدها بایستی تجهیزات لازم در کشتارگاه ها فراهم شود.

وی عنوان داشت: قرار است از مرحله ای به مرحله ای بالاتر و بهتر در زمینه بهداشت گوشت مرغ برسیم و این امر اجتناب ناپذیر است و ما هم هر نوع حمایتی بتوانیم انجام خواهیم داد.

شریعتی گفت: انجام این طرح برای کشتارگاه ها سودآور و برای مردم نیز سبب تولید محصول با درجه بهداشتی بالاتر خواهد شد که این موضوع در تامین سلامت و امنیت غذایی بسیار اثرگذار است.

وی یادآور شد: کشتارگاه هایی که در این خصوص همراهی نداشته باشند در آینده متضرر خواهند شد و مسول این ضرر نیز خود آنها خواهند بود.

    بنا به این گزارش، تمامی اعضا و مدیران کشتارگاه های طیور استان از اجرای طرح استقبال کردند و مقرر شد تا سازمان های جهاد و صمت و استانداری پی گیری تسهیلات با سود کم برای کشتارگاه ها باشند و سازمان حمایت از مصرف کنندگان نیز در خصوص قیمت گذاری در خصوص مرغ های درجه بندی شده سه گانه A+, A, B اقدام لازم را انجام دهد وآب منطقه ای استان نیز مساعدت لازم برای تامین آب دستگاه های خط دو کشتارگاه های طیور استان انجام دهد.

 

 

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 242769
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه