مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی:
طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی است
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی اظهار داشت: طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی است.
دکتر احمد شریعتی در جمع مسئولین کشتارگاه های طیور استان و نمایندگان سایر دستگاه های اجرای استان افزود: طرح فوق یک طرح ترویجی است که باید با همکاری سایر نهادها و حمایت تمام کشتارگاه های طیور انجام شود و برای اجرای این مهم، ضمن انجام نظارت ها و بازدیدها بایستی تجهیزات لازم در کشتارگاه ها فراهم شود.
وی عنوان داشت: قرار است از مرحله ای به مرحله ای بالاتر و بهتر در زمینه بهداشت گوشت مرغ برسیم و این امر اجتناب ناپذیر است و ما هم هر نوع حمایتی بتوانیم انجام خواهیم داد.
شریعتی گفت: انجام این طرح برای کشتارگاه ها سودآور و برای مردم نیز سبب تولید محصول با درجه بهداشتی بالاتر خواهد شد که این موضوع در تامین سلامت و امنیت غذایی بسیار اثرگذار است.
وی یادآور شد: کشتارگاه هایی که در این خصوص همراهی نداشته باشند در آینده متضرر خواهند شد و مسول این ضرر نیز خود آنها خواهند بود.
بنا به این گزارش، تمامی اعضا و مدیران کشتارگاه های طیور استان از اجرای طرح استقبال کردند و مقرر شد تا سازمان های جهاد و صمت و استانداری پی گیری تسهیلات با سود کم برای کشتارگاه ها باشند و سازمان حمایت از مصرف کنندگان نیز در خصوص قیمت گذاری در خصوص مرغ های درجه بندی شده سه گانه A+, A, B اقدام لازم را انجام دهد وآب منطقه ای استان نیز مساعدت لازم برای تامین آب دستگاه های خط دو کشتارگاه های طیور استان انجام دهد.
Leave a Comments