فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1402، شماره 20

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1402، شماره 19

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1402، شماره 18

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1402، شماره 17

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1401، شماره 16

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1401، شماره 15

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1401، شماره 14

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1401، شماره 13

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1400، شماره 12

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1400، شماره 11

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1400، شماره 10

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1400، شماره 9

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 99، شماره 8

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 99، شماره 7

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 99، شماره 6

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 99، شماره 5

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 98، شماره 4

فصلنامه سلام و سلامتی پاییز98، شماره 3

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار و تابستان 98، شماره 1 و 2

 

لیست اخبار صفحه :213
مشخصات ماهی سالم 
ماهی نامرغوب و کهنه
بو: ماهی در شرایط بد معمولا بوی بدی دارد بوی بد گاهی اوقات بوی آمونیاک می دهد.
پوست:ماهی در شرایط بد ، پوست بسیار نرم دارد که به راحتی ازگوشت آن جدا می شود.
چشم ها: ماهی در شرایط بد چشم های گود، قرنیه کرم و مردمک سفید دارد، انگار که آب مروارید دارند.
آبشش: آبشش ماهی پشت سر آن است و در شرایط بد، آن ها زرد یا خاکستری هستند
شکم: اولین منطقه آسیب دیده است؛ ماهی در شرایط بد ، متورم ،شل ، تو رفته خواهد بود.
ماهی خوب و تازه
بو:ماهی تازه بوی جلبک دریایی می دهد و تمام

مشخصات ماهی سالم ماهی نامرغوب و کهنه بو: ماهی در شرایط بد معمولا بوی بدی دارد بوی بد گاهی اوقات بوی آمونیاک می دهد. پوست:ماهی در شرایط بد ، پوست بسیار نرم دارد که به راحتی ازگوشت آن جدا می شود. چشم ها: ماهی در شرایط بد چشم های گود، قرنیه کرم و مردمک سفید دارد، انگار که آب مروارید دارند. آبشش: آبشش ماهی پشت سر آن است و در شرایط بد، آن ها زرد یا خاکستری هستند شکم: اولین منطقه آسیب دیده است؛ ماهی در شرایط بد ، متورم ،شل ، تو رفته خواهد بود. ماهی خوب و تازه بو:ماهی تازه بوی جلبک دریایی می دهد و تمام

لینک کوتاه