فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1402، شماره 20

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1402، شماره 19

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1402، شماره 18

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1402، شماره 17

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1401، شماره 16

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1401، شماره 15

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1401، شماره 14

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1401، شماره 13

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1400، شماره 12

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1400، شماره 11

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1400، شماره 10

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1400، شماره 9

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 99، شماره 8

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 99، شماره 7

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 99، شماره 6

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 99، شماره 5

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 98، شماره 4

فصلنامه سلام و سلامتی پاییز98، شماره 3

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار و تابستان 98، شماره 1 و 2

 

لیست اخبار صفحه :214
نقش دامپزشکی در مدیریت بحران حران شرایطی است که دراثر حادثه طبیعی و یا بطور عمدی بطور ناگهانی یا غیرقابل کنترل بوجود آمده و مشقت سختی اختلال و نابسامانی را درجامعه سبب می شود به نحوی که اقدامات اضطراری فوری و فوق العاده برای مقابله با آن و یا اثرات بجامانده ضروری می باشد ویژگیهایی که یک رخدادحادثه را به یک بحران مبدل می کند عبارتند از رخداد یا ابعاد آن پیش بینی نشده باشد از عهده توان مقابله نهادهای مسئول درسطوح شهرستانی استانی یا کشوری خارج باشد بهره برداران را درسطوح مختلف درگیر کرده باشد.

نقش دامپزشکی در مدیریت بحران حران شرایطی است که دراثر حادثه طبیعی و یا بطور عمدی بطور ناگهانی یا غیرقابل کنترل بوجود آمده و مشقت سختی اختلال و نابسامانی را درجامعه سبب می شود به نحوی که اقدامات اضطراری فوری و فوق العاده برای مقابله با آن و یا اثرات بجامانده ضروری می باشد ویژگیهایی که یک رخدادحادثه را به یک بحران مبدل می کند عبارتند از رخداد یا ابعاد آن پیش بینی نشده باشد از عهده توان مقابله نهادهای مسئول درسطوح شهرستانی استانی یا کشوری خارج باشد بهره برداران را درسطوح مختلف درگیر کرده باشد.

 نگهداری گوشت قرمز اگر خرید شما بسته‌بندی‌شده و تمیز است و قصد دارید 2 تا 4 روز بعد از خرید، آن را مصرف كنید، نیازی به تغییر بسته‌بندی نیست و می‌توانید آن را در همان شكل تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید. اگر گوشت را تمیز، خرد و در كیسه‌های پلاستیكی بسته‌بندی كرده‌اید تا 2 روز می‌توانید آن را در یخچال (دمای زیر 2 درجه سانتی‌گراد) نگه دارید و البته به شرط بسته‌بندی در پاكت‌های آلومینیومی‌(فویل) یا كاغذ مومی‌ می‌توانید تا 4 روز به این روند ادامه دهید.

نگهداری گوشت قرمز اگر خرید شما بسته‌بندی‌شده و تمیز است و قصد دارید 2 تا 4 روز بعد از خرید، آن را مصرف كنید، نیازی به تغییر بسته‌بندی نیست و می‌توانید آن را در همان شكل تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید. اگر گوشت را تمیز، خرد و در كیسه‌های پلاستیكی بسته‌بندی كرده‌اید تا 2 روز می‌توانید آن را در یخچال (دمای زیر 2 درجه سانتی‌گراد) نگه دارید و البته به شرط بسته‌بندی در پاكت‌های آلومینیومی‌(فویل) یا كاغذ مومی‌ می‌توانید تا 4 روز به این روند ادامه دهید.

لینک کوتاه