برگزاری کلاس آموزشی ترویجی آشنایی با بیماری آنگارا (HHS)
هدف از تشکیل این دوره آموزشی ارتقای سطح علمی مرغداران منطقه با این بیماری نوپدید بوده است که طی آن، مرغداران با نشانهها، راههای انتقال و نحوه کنترل و پیشگیری از ابن بیماری در جمعیت طیور آشنا شدهاند.
برگزاری دوره آموزشی «دامهای پرواری، کشتاری و مولد و سیاست سازمان دامپزشکی کشور در کشتار آنها»
دوره آموزشی مدیریتی با موضوع «دامهای پرواری، کشتاری و مولد و سیاست سازمان دامپزشکی کشور در کشتار آنها» به صورت وبیناری و پخش زنده در سایت آپارات جهت دسترسی تمام دامداران علاقهمند برگزار شد.
کلاس آموزشی " آشنایی با اصول ترویج دامپزشکی" به صورت وبیناری برگزار شد
در این کلاس که با همکاری مؤسسه آموزش، تحقیقات و ترویج کشاورزی برگزار شد، 100نفر از کارشناسان و مسئولین مرتبط با حوزه ترویج در ادارات کل دامپزشکی استانها و ستاد سازمان دامپزشکی، حضور داشتند.
با افزایش فعالیت کنهها در فصل گرما، وقوع بیماری تب خونریزیدهنده کریمه- کنگو (CCHF) تشدید میشود
رعایت مسائل بهداشتی و سمپاشی اماکن دامی از سوی دامداران بسیار مهم است.
چرا مصرف مرغ سایر توصیه میشود؟
مرغهای با دامنه وزنی حدود یک کیلو و ششصد گرم تا دو کیلوگرم، در بهترین شرایط سلامت هستند.
هشدار در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو
با فرا رسیدن فصل گرما احتمال سرایت و انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو به انسان از طریق گزش کنه و تماس مستقیم با خون یا لاشه حیوان آلوده افزایش مییابد.
بدنبال تغییر پورتال اتفاق افتاد:
فناوری های جدید به پورتال سازمان دامپزشکی کشور افزوده شد
به گزارش دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری، فناوری های جدید در پورتال سازمان دامپزشکی کشور رونمایی شدند.
لزوم رعایت اصول امنیت زیستی در مرغداریها برای مقابله با بیماریها
رعایت این اصول در همه فصول سال و در هر شرایط آب و هوایی با تأکید ویژه در فصول سرد سال به دلیل مساعد شدن شرایط بقای بیشتر ویروس در محیط، الزامی است.