فقط از مرغهای بسته بندی شده در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی استفاده کنید!
هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و زمان ماندگاری آن توجه داشته باشید.
مرغ تازه 72 ساعت و مرغ منجمد 9 ماه در دمای مناسب، قابل نگهداری و عرضه است.
مرغ تازه باید در دمای 4-2 درجه و مرغ منجمد در دمای منهای 18 درجه سانتیگراد نگهداری و عرضه شود.
به گزار ش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه، دکتر سید حمید عبدی رئیس این شبکه در ادامه یادآور شده است بهترین محل برای بررسی سلامت لاشه مرغ از نظر فساد، ناحیه داخلی اتصال ران به بدن است که شروع فساد مرغ معمولاً از این قسمت شروع میشود؛ با ایجاد برش در این ناحیه و بو کردن آن میتوان متوجه سلامت مرغ شد؛ همچنین قسمت داخل شکم مرغ تازه شفاف، سفید و یا زرد رنگ است؛ در صورت سبز یا آبی بودن، به تازگی گوشت مرغ شک کنید.
Leave a Comments