مشخصات میگوی تازه
همه مردم هنگام خرید میگو باید ضوابط بهداشتی این محصول را بدانند و از آن استفاده کنند.
استان بوشهر یکی از قطبهای پرورش و صید میگوی کشور است. به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی این استان دکتر محمد رضا عباسی ر ئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی، مشخصات میگوی سالم را به شرح زیر بیان کرده است:
- رنگ میگوی سالم هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملاً عاری از رنگ تیره باشد. سیاه شدگی سر، سینه، دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.
- سر، سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد؛ اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگوست.
- پاها، پوسته و آنتنهای میگوی سالم باید کاملاً سفت و محکم باشد، اگر آنتنها و پاها از هم جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود، نشانی از کهنه و فاسد بودن میگوست.
- چشمهای میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد.
- بوی جلبکهای دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.
- سیاه شدگی گوشت دم، سر و سینه، همچنین تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانههایی از فساد میگو هستند.
Leave a Comments