• 1399/04/07 - 09:04
  • تعداد بازدید: 1306
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون سلامت دامپزشکی استان آذربایجان غربی گفت:

تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان آذربایجان غربی دیده نشده است

تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در مصرف گوشت در جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت  دامپزشکی استان با اشاره با اینکه  بیماری تب کریمه کنگو از جمله بیماری‌هایی است که همزمان با آغاز فصل گرما نمود پیدا می‌کند عنوان کرد: تاکنون موردی از این بیماری دراین استان دیده نشده است اما رعایت نکات بهداشتی در مصرف گوشت در جهت پیشگیری از بیماری بسیار الزامی است .

                                                                                                                

 دکتر ملکی در توضیح این بیماری گفت :بیماری cchf یک بیماری ویروسی تب دار حاد است که بوسیله کنه به انسان منتقل می شود . این بیماری بجز تب مختصر و گذرا  معمولا هیچ علایمی در دامها ندارد. ویروس بیماری در خون و بافت های بدن حیوان مبتلا وجود دارد که  دراین مواقع انجام کارهایی چون شاخ بری ، پشم چینی ، کشتار دامهای آلوده و تماس افراد با خون و سایر بافت های آلوده دامها ممکن است سبب انتقال بیماری شود . همچنین گزش کنه ، له کردن کنه با دست ، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده نیز از راههای انتقال بیماری می باشد.

وی عنوان کرد: یکی از بهترین روشهای جلوگیری از انتقال این بیماری علاوه بر رعایت بهداشت فردی ، نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل بمدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد می باشد.

 لذا کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فروش گوشت آن یکی از نقاط حساس و خطرناک در انتقال بیماری است که در این رابطه تاکید می گردد همشهریان محترم تنها از مراکز مجاز و بهداشتی نسبت به خرید گوشت مورد نیاز خود که به تایید ادارات دامپزشکی رسیده است اقدام نمایند .

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 253205
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه