• 1398/07/17 - 08:50
  • تعداد بازدید: 484
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان:

راه‌اندازی نرم‌افزار آنلاین بازرسی بهداشتی توسط اداره کل دامپزشکی استان همدان در راستای اجرایی شدن دولت الکترونیک اقدامی بسیار ارزشمند است

طی مراسمی که بمناسبت روز ملی دامپزشکی با حضور مسئولان استانی در اداره ‌کل دامپزشکی استان همدان برگزار شد از طرح ملی واکسیناسیون رایگان نیوکاسل طیور بومی و روستایی، سامانه آنلاین بازرسی بهداشتی و دستگاه تشخیص مولکولی «ریل تایم پی سی آر» در سطح استان رونمایی گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان در این مراسم معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان نیز ضمن تبریک روز ملی دامپزشکی اظهار داشت: هرچند اقدامات دامپزشکان پنهان است و نمی‌بینیم، اما وقتی سر سفره هستیم و از برکات آن بهره می‌بریم به زحمات این قشر پی‌ می‌بریم.

وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته توسط دامپزشکی در حوزه امنیت غذایی در استان افزود: امروزه در شرایط خوبی قرار داریم و زحمات شبانه روزی کارکنان این اداره کل، قابل تقدیر است.

مهندس سید‌محمدرضا میرصفدری با اشاره به اینکه امیدوارم اقدامات در راستای برنامه کلان توسعه‌یافتگی کشور را فراهم کند، گفت: راه‌اندازی نرم‌افزار آنلاین بازرسی بهداشتی توسط اداره کل دامپزشکی استان همدان در راستای اجرایی شدن دولت الکترونیک اقدامی بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه ایجاد دولت الکترونیک در راستای صرفه‌جویی و علمی کردن کار بسیار حائز اهمیت است گفت: وقتی به شاخصه‌های اقتصادی و اجتماعی نگاه می‌کنیم می‌بینیم این فشارها نه تنها برای ما مشکلاتی ایجاد نکرده بلکه همواره بشر وقتی در سختی قرار می‌گیرد خلاقیت و نوآوری بیشتری خواهد داشت و سطح اتکا به توانایی خود را افزایش می دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان با اشاره به اینکه مسئله تأمین اشتغال در کشور حائز اهمیت بوده و در این زمینه حمایت از بخش خصوصی مورد توجه است گفت: حرکت به سمت خصوصی‌سازی تکلیفی است که باید دنبال شود.

وی با تأکید به اینکه بخش خصوصی و دولتی باید یکدیگر را کمک کنند و نباید رقابت باهم داشته باشند افزود: کمک کردن به فعالیت این دو حوزه می‌تواند موفقیت آمیز باشد.

در ادامه این مراسم مهندس رضوانی جلال رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه استان همدان در بخش تولیدات فرآورده های دامی یکی از استان های امن محسوب می گردد، افزود: خوشبختانه تقاضای تولیدات دامی با توجه به امنیت ایجاد شده، در استان افزایش پیدا کرده است.

وی اظهار داشت: اگر سرمایه گذاری، اشتغال، تولید و امنیت غذایی در کنار هم قرار بگیرند اهداف سازمانی نیز بخوبی اجرا خواهد شد.

حجت الاسلام رسولی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در این اداره کل نیز گفت: ناظرین ذبح شرعی و بهداشتی در کشتارگاههای استان بر کیفیت بهداشتی و شرعی دام و طیور استان نظارت مستقیم دارند.

در ادامه مراسم دکتر محمودرضا رسولی مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه امروز می‌توان ادعا کرد تحقق بهداشت عمومی و امنیت غذایی جامعه بدون حضور دامپزشکی تقریباً غیر ممکن است اظهار داشت: همکاران دامپزشک سختی و مشکلات زیادی را تحمل می‌کنند تا بهداشت عمومی و امنیت غذایی در جامعه فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور یکی از مهمترین سازمان‌های بهداشتی تخصصی جامعه محسوب می‌شود که هدف آن شناخت درمان، پیشگیری از بیماری‌های جمعیت دامی کشور همچون بومی، صنعتی و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و کنترل فرآورده‌های دامی است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان از افتتاح سه طرح دامپزشکی در این روز خبر داد و گفت: طرح واکسیناسیون نیوکاسل طیور بومی در استان از امروز آغاز می‌شود و تقریباً 800 هزار قطعه مرغ بومی روستایی در کاهش این بیماری واکسینه می‌شوند.

وی با اشاره به واکسیناسیون رایگان  طیور در استان افزود: برای این طرح 160 میلیون تومان هزینه و تقریباً 100 نفر در بخش دولتی و خصوصی مشغول فعالیت می‌شوند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه این طرح به مدت 20 روز ادامه خواهد داشت خاطرنشان کرد: تقریباً 70 درصد کار توسط بخش دولتی انجام می‌شود و 30 درصد آن به صورت خرید خدمت از بخش خصوصی است.

دکتر رسولی از طراحی و راه اندازی سامانه آنلاین بازرسی بهداشتی مواد خام دامی در استان همدان خبر داد و گفت: در طول سال 100 هزار صورت‌جلسه و 100 هزار بازدید داریم و برای تمام آنها کاغذ زیادی مصرف می‌شود که با راه‌اندازی این سامانه به دنبال حذف کاغذ و صرفه‌جویی هستیم.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به اینکه از طریق این طرح بازرسی‌ها دامپزشکی آنلاین می‌شود افزود: بارکدی بر دیوار مغازه‌ها نصب و اطلاعات آنها از طریق گوشی مخابره می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر تخلفی در مغازه باشد از طریق ارسال عکس آنلاین قابل رؤیت است گفت: طرح برای نخستین بار در استان اجرایی می‌شود و چند استان نیز درخواست اجرای آن را داشته‌اند.

وی گفت:این نرم افزار پس از طراحی و اجرایی شدن در ابتدای سالجاری به صورت آزمایشی در بازرسی از مراکز تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه مواد خام دامی در شهرستان همدان مورد استفاده قرار گرفت و سپس با برگزاری کلاس آموزشی برای تمامی بازرسان مستقر در اداره کل دامپزشکی استان در هفته دامپزشکی رونمایی گردید.

این مقام مسئول نظارت لحظه ای به عملکرد جمعی و انفرادی بازرسان، شناسنامه دار شدن تمامی واحدها اعم از مراکز عرضه، طبخ، عمل آوری و نگهداری، امکان مسیر بندی بازدیدها و اعلام برنامه کاری جامع به بازرسان با استفاده از بارکد خوان و GPS ، امکان دسترسی به سوابق انتظامی(پلمپ واحد) و سوابق قضایی(دادگاه و تعزیرات)، سوابق اخطار و ضبط محموله مرکز در زمان بازدید، امکان دسترسی به مقررات، بخشنامه ها و دستور العمل های سازمان دامپزشکی کشور در هر زمان و مکان، امکان گزارش گیری و بررسی عملکرد بازرسی مواد خام شهرستان و یا استان توسط مدیرکل و سطوح مختلف ستادی در لحظه و قابلیت نصب نرم افزار بر روی موبایل و یا تبلت و نیز عدم نیاز به تجهیزات اضافی و یا صرف اعتبار خاص را از دیگر مزایای مهم استفاده از نرم افزار دانست.

دکتر رسولی با اشاره به افتتاح سومین طرح در این جلسه افزود: دستگاه «ریل تایم پی سی آر» از امروز راه‌اندازی می‌شود و این دستگاه قابلیت تشخیص مولکولی دارد.

وی با بیان اینکه تشخیص بیماری قبلاً از طریق تهران برای استان انجام و وقت زیادی صرف آن می‌شد افزود: 400 میلیون تومان برای خرید این دستگاه هزینه شده است.

در پایان این جلسه طرح‌های دامپزشکی افتتاح و از دامپزشکان و کارمندان نمونه این اداره کل تقدیر بعمل آمد.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 244647
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه