رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد:
ضرورت رهگیری و کنترل سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به لزوم ردیابی سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره اشاره کرد و گفت:هر کالا و فراورده ی خام دامی که واجد مجوز و پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور باشدمبنا و اساس تشخیص اصالت بهداشتی فراورده ی مصرفی در سفره عموم مصرف کنندگان تلقی می شود واین موضوع خود به ضرورت ارتقای سطح دانش و آگاهی همگانی در تشخیص محصول سالم از ناسالم از طریق فرایند آموزش وابسته خواهد بود.

دکتر رفیعی پور با بیان اینکه امکان رهگیری استفاده از محصولات تراریخته در تولیدات صنعتی و کنترل آن وجود دارد ،عنوان کرد:جهت کمک به افزایش امنیت غذایی در کشور ایجاد زنجیرههایی که بتوانند اطلاعات خود را بمنظور افزایش بهرهوری و تولید محصول سالمتر در اختیار یکدیگر قرار دهنداجتناب ناپذیر است.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین همایش ها و نمایشگاه هایی گفت: برگزاری نمایشگاه هایی با این وسعت علاوه بر ارتقاء سطح دانش و آگاهی ذینفعان میتوانددر افزایش بهرهوری و ارائه محصولات غذایی کیفی تر بسیار مطلوب باشد لذا می بایست در عرضه محصولاتی که به خوراک دام و طیور و آبزیان مرتبط می شود توجه اصلی بر آخرین دستاوردها ، فناوری های روز و دانش بومی متکی باشد.
Leave a Comments