به منظور پیشگیری از وقوع بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو صورت گرفت:
هشدار در خصوص ذبح غیر بهداشتی دام در ایام عید قربان
سرپرست دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور گفت: درخواست سازمان دامپزشکی کشور از کلیه شهروندانی که در ایام عید قربان سهوا و از روی نا آگاهی مبادرت به انجام عمل ذبح بصورت غیربهداشتی و غیرمجازدر فضایی خارج ازکشتارگاه و اماکن مورد تایید سازمان دامپزشکی می کنند این است که جهت محفوظ ماندن و عدم ابتلا به بیماریهای مشترک دامی خاصه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ذبح و نذورات خود را صرفا در اماکن متعارف مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور انجام دهند.
سرپرست دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور با بیان ضرورت انجام پروسه پیش سرد 24 ساعت پس ازطی فرایند ذبح درکشتارگاهها گفت: لاشه دام پس از کشتار می بایست به مدت ۲۴ ساعت در سالن مذکور بهمنظور طی مرحله جمود نعشی نگهداری شود که این مهم خود باعث افزایش کیفیت و ماندگاری گوشت و در نهایت منجر به از بین رفتن عامل بیماریزا میشود.
وی تصریح کرد:با توجه به افزایش رخداد ابتلا به بیماریهای مشترک بین انسان و دام خصوصا در فصول گرم سال علاوه بر رعایت هشدارها و موازین بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور در صورت نیاز به فرآورده های خام دامی محصولات و اقلام مصرفی مورد نیاز خود را از اماکن مورد تایید سازمان دامپزشکی کشورکه مهمور به مهر دامپزشکی می باشد تهیه کنند.
Leave a Comments