5 هزارو 969 نوبت بازرسی بهداشتی از مركز عرضه فرآورده های خام دامی درآذربایجان غربی درطرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت : به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه وتولید، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی ( از تاریخ 25/12/96لغایت 14/1/97) در سطح استان اکیپ های ستاد طرح تشدید كنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی با بكارگیری60 نفر دكتر دامپزشك ، بازرسین بهداشتی و نیروهای فنی در غالب 36 اکیپ نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشكی ، موفق به بازرسی 4 هزارو 653 نوبت مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز،گوشت سفید ،تخم مرغ ، ماهی و ... ) تعداد یک هزار و 81 نوبت بازدید و نظارت بر رستوران و غذاخوری و 235 نوبت کشتارگاه و مراکز بسته بندی شدند ،
وی گفت : در نتیجه این بازرسی ها مقدار 13 تن و 576 کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی ضبط و از چرخه مصرف خارج گردیده است .
Leave a Comments