• 1397/05/14 - 12:00
  • تعداد بازدید: 277
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام 8 هزار بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی در خوزستان

8 هزار بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی طی یک ماه گذشته توسط دامپزشکی استان خوزستان انجام شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: نظارت بهداشتی و بازرسی ویژه از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان های استان با هدف حفظ و ارتقاء سلامت عمومی اجرا می شود.



دکتر کاظم صادقی زاده افزود: در طی یک ماه گذشته 8 هزار و 976 مورد بازدید از مراکز عرضه،تولید و توزیع فرآورده های خام دامی همچون قصابی،مرغ فروشی،ماهی فروشی،سردخانه ها و ... توسط کارشناسان دامپزشکی صورت گرفت.



دکتر صادقی زاده تصریح کرد: در بازرسی های انجام شده حدود 70هزار کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف کشف و ضبط شد.



صادقی زاده رعایت موازین بهداشتی از حمل تا شرایط نگهداری و عرضه بهداشتی گوشت در قصابی ها را الزامی دانست و اظهار داشت: شهروندان تمام فرآورده‌های خام دامی موردنظر خود را از مراکز مجاز و معتبر تهیه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی، مراتب را به شبکه های دامپزشکی اطلاع دهند.

  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 76810
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه