انجام تست BVD در آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان خراسان رضوی برای صادرات به افغانستان
تست الایزای تشخیص آنتی ژن ویروس بیماری BVD جهت صادرات تلیسه به افغانستان طی 3 ماهه ابتدای سال جاری بر روی 79 نمونه خون کامل در آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، رییس آزمایشگاه مرکزی این اداره کل اعلام داشت: بیماری اسهال ویروسی گاوها( BVD )به وسیله پستی ویروس از خانواده فلاوی ویریده ایجاد می گردد.
دکتر جعفر عطارباشی اظهار داشت: این ویروس قادر است گاو های آبستن را آلوده کند و بسته به زمان آلودگی موجب بروز علائم مختلف گردد.
وی گفت: این بیماری به عنوان یکی از مهمترین بیماریهای ویروسی که باعث کاهش باروری در گاو ها مطرح است و بعلاوه باعث ناقص الخلقه زایی ، سقط ، تولید گوساله های با عفونت پایدار و نقص در سیستم ایمنی در دامها نیز می شود.
عطارباشی یادآور شد: یکی از شرایط لازم برای اجازه صادرات دام به خارج از کشور ، عاری بودن دام از نظر عامل بیماری اسهال ویروسی گاوان( BVD) می باشد و انجام این آزمایش از توانایی های آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان می باشد.
Leave a Comments