در مراسمی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور اجرا شد:
تجهیز ناوگان حمل و نقل سازمان دامپزشکی به خودروهای جدید
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور طی آیینی با حضور مدیران ستادی و اصحاب رسانه ضمن بهره برداری از 3 هزار ویال آنتی ژن واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، با آغاز تجهیز ناوگان حمل و نقل این سازمان به ۴۰ خودروی جدید و مجهز از باز مهندسی در سازمان دامپزشکی به این منظور با هدف امکان ارایه خدمات در استانهای مرزی و مناطق کوهستانی و صعب العبور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر «مجتبی نوروزی»، معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس این سازمان امروز در آیین تجهیز ناوگان حمل و نقل سازمان دامپزشکی کشور ضمن تبریک «روز خبرنگار» به خبرنگاران افزود: در جنگ غزه ۱۵۰ تا ۲۰۰ خبرنگار به شهادت رسیدهاند که این امر بیانگر عشق به کار و خدمت و گذشتن از جان است.
دکتر نوروزی با اشاره به اینکه محور این خدمات شامل بازمهندسی برخی فعالیتهای سازمان دامپزشکی کشور بوده است؛ اصلاح احکام کارگزینی و ملی کردن تسرّیها را از جمله آنها برشمرد و افزود: بازمهندسی دیگری که در دستور کار است، هماهنگی جذب 2 هزار نیروی کارشناسی، کارشناسی ارشد و PHD برای تقویت فرایند نظارت بر 17 میلیون تن تولیدات داخلی و 13 میلیون تن نهاده دامی وارداتی است که ساز وکار آن از طریق هیئت رئیسه مجلس، سازمان امور اداری و استخدامی پیگیری شده است و جزو اهمّ برنامههای سازمان دامپزشکی کشور است، چرا که بدون این 2 هزار نیرو، رکود کاری به عنوان یک تهدید کمیّت و کیفیت خدمات به تولیدکنندگان را تهدید میکند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور بازمهندسی ناوگان حمل و نقل دامپزشکی را از جمله نکات مهم دیگر برشمرد و گفت: تجهیز ناوگان حمل و نقل به منظور ارائه خدمات بهداشتی در استانهای مرزی و کوهستانی و صعبالعبور انجام میشود که در این میان تعداد نیاز این سازمان به خودروهای مجهز در فاز اول بیش از ۲۰۰ دستگاه است که امروز ۴۰ دستگاه خودرو کی ام سی «KMC» به ناوگان حمل و نقل سازمان دامپزشکی کشور اضافه شده است.
دکتر نوروزی ناوگان خودرویی کنونی سازمان دامپزشکی کشور را مستهلک دانست و گفت: در حال حاضر ۶۲۰ دستگاه خودرو زیر ۱۰ سال، ۹۰۰ دستگاه خودرو بالای ۱۰ سال داریم که این امر نیازمند توجه بیشتر است.
معاون وزیر جهادکشاورزی ضمن پایین بودن اعتبارات سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: اگر میخواهیم جامعه ای سالم عاری از انواع بیماری داشته باشیم باید اعتبارات این بخش را افزایش دهیم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در خصوص میزان دقیق اعتبارات مورد نیاز سازمان دامپزشکی برای تجهیز کامل سازمان این میزان را بالغ بر ۱۰ همّت اعتبار عنوان کرد.
وی با بیان اینکه اعتبارات این سازمان برای نظارت بهداشتی تنها ۴ همّت (۴۰۰۰ میلیارد تومان) است گفت: طی مذاکراتی که با سازمان برنامه و بودجه داشته ایم مقرر شده است حداقل ۲ همت ( ۲۰۰۰ میلیارد تومان) به اعتبارات این بخش اضافه شود.
دکتر نوروزی تجهیز و بروز رسانی ادوات و دستگاههای آزمایشگاهی این سازمان را یک ضرورت دانست و افزود: بروز نبودن دستگاههای آزمایشگاهی مانعی برای صادرات به کشورها از جمله روسیه است، زیرا مرتب از سوی نهادهای بینالمللی مورد انتقاد قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: لازم است هرچه سریعتر آزمایشگاههای مربوط به سازمان دامپزشکی کشور به ادوات و دستگاههای بروز دنیا مجهز شوند.
دکتر نوروزی بیوبانک ژن (محل نگهداری ژن) را برای کشور حیاتی دانست و گفت: لازم است برای حفظ امنیت غذایی کشور مرکزی برای حفظ و نگهداری ژن بیماری ها راه اندازی شود که بتوانیم این ژن ها را حفظ کنیم.
وی اضافه کرد: اکنون مرکزی برای بانک ژن با ویژگیهای خاص و منحصر به فرد در نظر گرفته شده که در صورت تامین اعتبار برای حفظ و نگهداری ژن ها راه اندازی میشود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بخشی از این مراسم نیز آیین بهره برداری از 3 هزار ویال آنتی ژن واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را رونمایی کرد.
دکتر نوروزی با اعلام اینکه برای نخستین بار ۳ مواکب در مسیر نجف تا کربلا به منظور حفظ سلامت بهداشت غذایی زائرین توسط سازمان دامپزشکی کشور ایجاد شده است گفت: در این مواکب ناظرین بهداشتی بر ذبح دام ها و مواد غذایی نظارت خواهند کرد.
Leave a Comments