مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه اداره کل دامپزشکی استان بوشهر خبر داد
تشدید نظارت شرعی بر رستورانها و ساندویچی ها در راستای جلوگیری از عرضه آبریان حرام
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه اداره کل دامپزشکی استان بوشهر از تشدید نظارت شرعی بر رستورانها و ساندویچیها برای جلوگیری از عرضه آبریان حرام خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی استان بوشهر ، حجت الاسلام رسول محمدی منش در گفتگویی اظهار داشت: با توجه به مشاهده عرضه آبزیان حرام در برخی از رستورانها و ساندویچی ها نشستی مشترکی با رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر در جهت تشدید نظارت های شرعی برگزار شد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه اداره کل دامپزشکی استان بوشهر بیان داشت : با توجه به اهمیت مصرف غذای حلال در جامعه اسلامی و تاکید دین مبین اسلام بر این امر مهم تشدید نظارت های شرعی بر اماکن عرضه مواد غذایی و پروتئینی در دستور کار قرار گرفت.
حجت الاسلام محمدی منش افزود : از هم استانی های متدین تقاضا می شود در صورت مشاهده عرضه هر گونه آبزیان حرام نظیر ماهی مرکب (خساک) ، خرچنگ و کوسه مراتب را با شماره تلفن 1512 و یا 33326684 اطلاع رسانی تا با پیگیری همکاران نظارتی و شرعی دامپزشکی متخلفان به مراجع قضایی ارجاع داده شوند.
Leave a Comments