پنجشنبه 09 مهر 1405

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1405/02/25 - 09:47
  • تعداد بازدید: 149
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید ۹۰ درصد واکسن‌های دامی در داخل؛ البرز یکی از قطب‌های مهم تأمین واکسن کشور

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور از تولید ۹۰ درصد واکسن‌های دامی در داخل کشور خبر داد و البرز را یکی از قطب‌های مهم تولید این واکسن‌ها عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان دامپزشکی کشور، سید محمد مهدی هاشمی‌نسب معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور به همراه آرش آذرنوش مدیرکل دفتر برنامه و بودجه و مطالعات اقتصادی سازمان دامپزشکی کشور و علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز، در دیدار با توحید شیریزاد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز، درباره مسائل حوزه دامپزشکی، امنیت غذایی و حمایت از برنامه‌های بهداشتی و تولیدی گفت‌وگو کردند.

 

در این دیدار، هاشمی‌نسب با تشریح بخشی از وظایف و مأموریت‌های سازمان دامپزشکی کشور، به نقش مهم این سازمان در تولید واکسن‌های دامی اشاره کرد و گفت: حدود ۹۰ درصد واکسن‌های دامی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود که بخش قابل توجهی از آن در استان البرز تولید و تأمین می‌شود.

 

وی همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه مبارزه با بیماری‌های دامی اشاره کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین این بیماری‌ها تب برفکی است که خوشبختانه سال گذشته با تلاش‌های گسترده سازمان دامپزشکی کشور کنترل و مهار شد. این اقدامات نقش مهمی در حفظ سلامت دام و در نهایت تأمین امنیت غذایی کشور دارد.

 

در ادامه، آذرنوش مدیرکل دفتر برنامه و بودجه و مطالعات اقتصادی سازمان دامپزشکی کشور به تشریح اقدامات این سازمان در حوزه قرنطینه و نظارت بر واردات و صادرات فرآورده‌های دامی پرداخت و گفت: تمامی محموله‌های وارداتی و صادراتی در این حوزه تنها پس از بررسی‌های دقیق و دریافت تأییدیه‌های لازم از سازمان دامپزشکی کشور امکان ورود یا خروج از کشور را خواهند داشت.

 

وی همچنین با اشاره به اهمیت حمایت‌های اعتباری از مجموعه دامپزشکی، بر ضرورت همکاری در تأمین بودجه مورد نیاز اداره کل دامپزشکی استان البرز تأکید کرد.

 

علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز نیز با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت‌ها در شرایط خاص، اظهار کرد: در این شرایط همکاران دامپزشکی با جدیت و تعهد کامل در میدان حضور داشتند و به صورت مستمر به بررسی و نظارت بر مسائل مرتبط با سلامت دام و فرآورده‌های دامی پرداختند تا خللی در حوزه بهداشت و امنیت غذایی ایجاد نشود.

 

در پایان، توحید شیریزاد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز با قدردانی از تلاش‌های مجموعه دامپزشکی کشور و استان، نقش این مجموعه را در تأمین سلامت جامعه و امنیت غذایی بسیار مهم دانست و بر همکاری و حمایت لازم در جهت پشتیبانی از برنامه‌ها و تأمین اعتبارات مورد نیاز اداره کل دامپزشکی استان تأکید کرد.

 

خبرنگار: صدیقه مسحنه

 

  • گروه خبری: گروه های مطالب,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 353912
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور