چهارشنبه 03 دی 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1397/02/11 - 12:00
  • تعداد بازدید: 241
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صادرات خاویار ایرانی به اروپا

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران: نظارت بر صادرات بهداشتی بیش از 13 کیلوگرم خاویار در فروردین ماه 97

دکتر رضوانی اعلام کرد: کارشناسان اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی مازندران با نمونه برداری و صدور مجوزهای بهداشتی لازم پس از اخذ نتایج آزمایشات از آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان برای 300/13 کیلوگرم خاویار مجوزهای صادراتی به کشورهای مصرف کننده اروپا صادر نمودند.



وی مقدار صادر شده ماهی خوراکی در یکماه اول سال 97 را 32500 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: نظارت بهداشتی بر روند صادرات از تولیدات داخل استان مازندران و صدور مجوز های لازم برای 308 تن پا و پنجه مرغ، 65155 کیلوگرم شیر خشک و پنیر و مقدار 29000 کیلوگرم خوراک دام از جمله اقدامات دامپزشکی مازندران در امر صادرات در اولین ماه سال پیش رو بوده است.



ایشان با اشاره به نحوه صادرات فرآورده های خام دامی گفت: کارشناسان دامپزشکی استان با درخواست تولیدکنندگان داخلی اقدام به نمونه برداری از محموله های صادراتی نموده که پس از انجام آزمایشات لازم بر اساس ضوابط کشور مصرف کننده، در صورت داشتن شرایط لازم اقدام به صدور مجوزهای لازم برای صادرات می نماید که پس از صدور مجوز، از مرزهای بین الملی این محموله ها از کشور خارج می شوند.



رضوانی تاکید کرد: بمنظور ارز آوری و حمایت از تولیدات داخلی بر اساس فرمایشات مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای مدظله العالی، کارشناسان دامپزشکی استان هر گونه آمادگی را برای ارائه مشاوره در امر صادرات به تولیدکننده های استان داشته و اعلام می کنیم ، تولیدکنندگان داخلی و استانی ما بمنظور توسعه در امر صادرات فرآورده های غیر نفتی، از حمایت های همه جانبه دامپزشکی برخوردار خواهند بود.


  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 89529
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور