لیست اخبار صفحه :239
کمترین بیماری تب برفکی طی 11 سال اخیردرقم
مدیرکل دامپزشکی استان قم:

کمترین بیماری تب برفکی طی 11 سال اخیردرقم

مدیرکل دامپزشکی استان قم گفتگو با روزنامه 19 دی قم گفت، وضعیت بیماری تب برفکی درقم به گونه ایست که طی 11 سال اخیرکمترین میزان را داشته ایم ،

 ذبح حلال امروزه در کشورهای غیر مسلمان مهم و مورد استقبال قرار گرفته است .
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور

ذبح حلال امروزه در کشورهای غیر مسلمان مهم و مورد استقبال قرار گرفته است .

مسئول حوزه دفتر نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور : نشانه حلال و درآمد حاصل از آن یکی از منابع مهم اقتصاد مقاومتی است که رهبر معظم انقلاب به آن تاکید دارند و ذبح حلال امروزه در کشورهای غیر مسلمان مهم و مورد استقبال قرار گرفته است .

اطلاعیه

اطلاعیه

انا لله و انا الیه راجعون

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: دامپزشکی در کشور یک سیستم موفق بوده و در استان هم موفق عمل کرده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: دامپزشکی در کشور یک سیستم موفق بوده و در استان هم موفق عمل کرده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در دیدار با مدیر کل دامپزشکی استان و هیات همراه وی اعلام داشت: دامپزشکی در کشور یک سیستم موفق بوده و در استان هم موفق عمل کرده است.

برگزاری جلسه مشترک به منظور ایجاد هماهنگی در کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بین سازمان دامپزشکی کشور و سازمان حفاظت محیط زیست

برگزاری جلسه مشترک به منظور ایجاد هماهنگی در کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بین سازمان دامپزشکی کشور و سازمان حفاظت محیط زیست

جلسه ایجاد هماهنگی در کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بین سازمان دامپزشکی و سازمان حفاظت از محیط زیست روز گذشته در محل سالن جلسات سازمان دامپزشکی کشور برگزار گردید.

ضرورت رهگیری و کنترل سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد:

ضرورت رهگیری و کنترل سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره

رئیس سازمان دامپزشکی کشور به لزوم ردیابی سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره اشاره کرد و گفت:هر کالا و فراورده ی خام دامی که واجد مجوز و پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور باشدمبنا و اساس تشخیص اصالت بهداشتی فراورده ی مصرفی در سفره عموم مصرف کنندگان تلقی می شود واین موضوع خود به ضرورت ارتقای سطح دانش و آگاهی همگانی در تشخیص محصول سالم از ناسالم از طریق فرایند آموزش وابسته خواهد بود.

لینک کوتاه