• 1397/09/12 - 07:33
  • تعداد بازدید: 9492
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور بعد از برگزاری کارگاه مسولین طیور استانها و مدیران صنعت طیور با کارشناس خبره اتحادیه اروپا:

طرح کاهش سالانه 10 درصدی آلودگی سالمونلا در واحدهای تولیدی طیور اجرا می شود

سازمان دامپزشکی کشور با توجه به در دستور کار قرار دادن طرح تدوین برنامه ملی کاهش آلودگی سالمونلا در گله های طیور، کارگاهی مشورتی را با حضور کارشناس خبره اتحادیه اروپا و دست اندرکاران صنعت طیور کشورمان برگزار کرد.

 
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا اکبرشاهی، مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم این سازمان، امروز یکشنبه در تشریح نتایج کلی این کارگاه آموزشی اظهار کرد: این کارگاه با ملاحظه این هدف برنامه ریزی و برگزار شد که دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور سازمان دامپزشکی کشور در حال تدوین برنامه ملی کاهش سالمونلا در گله های پرورشی است. و از آنجا که اطلاع گیری از وضعیت سالمونلا در اتحادیه اروپا یکی از مباحث لازم این طرح است، کارگاه تخصصی یاد شده برگزار شد تا نکته های روز و موثر در مبارزه با آلودگی سالمونلا در برنامه های کنترلی کشورمان لحاظ شود. 
وی با بیان این که به همین منظور نشست یاد شده با حضور مسوولان طیور ادارات کل استان ها، کارشناسان مرتبط و همچنین کارشناسان موسسه واکسن و سرم سازی رازی، وزارت بهداشت و دامپزشکان بخش خصوصی برگزار شد، گفت: در این دوره، وضعیت آلودگی و برنامه های کنترلی کشورهای عضو اتحادیه اروپا و وضعیت امروز و قوانین الزام شده در این اتحادیه برای کنترل این بیماری بررسی شد. 
این مقام مسوول در سازمان دامپزشکی کشور با بیان این که سازمان دامپزشکی در فاز اول در حال مطالعه و بررسی گله هاست، اعلام کرد: در سال آینده با الهام از برنامه ها و ابزار کنترلی اتحادیه اروپا نظیر واکسیناسیون و سایر نکات امنیت زیستی، ایران هم وارد فاز جدید مقابله با این بیماری در گله های اجداد، مادر، تخم گذار و گوشتی به حد قابل قبول خواهد شد و برنامه ما کاهش سالانه 10 درصدی آلودگی است.
اکبرشاهی با یادآوری اهمیت مقابله با بیماری سالمونلا اظهار کرد: از سویی سالمونلا بعنوان عامل مشترک انسان، دام و طیور است و اتحادیه اروپا از بعد بهداشت عمومی و تاثیر عمده بیماری های گوارشی از آن به آن حساسیت بالایی دارد. یک بعد دیگر از بعد صادراتی است که باید محموله های صادراتی کشورمان از واحدهایی باشد که برنامه های کنترلی سالمونلا در آن ها اجرا می شود.
  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 2929
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه