نظارت بر فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان تشدید می شود/ مردم گوشت مورد نیاز را از مراکز معتبر تهیه کنند
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از آغاز طرح تشدید بر مرکز عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد و گفت: مردم گوشت و فرآورده های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر محمد اصغرزاده با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف انواع گوشت سفید ، قرمز و دیگر فرآورده های خام دامی توسط مردم، به منظور افزایش ضریب سلامت و امنیت غذائی شهروندان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی در سراسر استان در دونوبت صبح و عصر اجرا می شود.
وی به مشارکت 14 اکیپ ثابت و 15 اکیپ سیار در این طرح خبر داد و افزود: در این طرح کلیه مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی و سردخانه ها و رستورانها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار خواهند گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه شهروندان باید برای حفظ سلامت خود از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی محصولات دامی را خریداری کنند اظهار کرد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل، جگر و ... با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس گیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود.
اصغرزاده یادآور شد: طی طرح سال گذشته حدود 7 تن فرآورده غیربهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.
Leave a Comments