همدردی رییس سازمان دامپزشکی کشور با صاحب مجهزترین دامداری کاملا ویران شده پل دختر در لرستان
رییس سازمان دامپزشکی کشور در جریان بازدید از روند خدمات رسانی همکاران بخش های خصوصی و دولتی دامپزشکی به مردم مناطق سیل زده در لرستان در جریان جزییات تلخ و ناگوار نابودی کامل یکی از دامداریهای مجهز منطقه که در جریان سیل به طور کل از بین رفته است، قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکترعلیرضا رفیعی پور، رییس این سازمان امروز دوشنبه پس از دیدار با استاندار لرستان در جریان تخریب کامل مجتمع دامداری و مرغداری "جوادی" در روستای بابازید شهرستان پل دختر لرستان قرار گرفت و با زیان دیدگان ناشی از بروز سیل به ویژه منصورجوادی، دامدار صاحب این مجتمع مجهز که ضمن تلف شدن 100 راس گاو پرواری و 300 بره پرواری، پسر 32 ساله اش را نیز در میانه جریان تلاش برای نجات به دلیل گرفتگی عضلاتش سیلاب با خود برده و مفقود کرده است، ابراز همدردی نمود و دستورات لازم را جهت تامین سریع شرایط لازم برای کاهش آلام خسارت دیدگان صادر کرد.
مجتمعی که به گفته دكتر زینب محمد خانی، مدیر كل دامپزشكی استان لرستان که رییس سازمان دامپزشکی کشور را در جریان بازدیدهای ریاست سازمان از لرستان همراهی می کند و طی 3 سال اخیر به تجهیزات مدرن روز مجهز شده بود و در عین حال دارای یک مزرعه پرورش طیور به ظرفیت 10 هزار قطعه مرغ نیز بود که با این سیل مهیب به طور کل از بین رفته است.
Leave a Comments