چهارشنبه 03 دی 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1397/02/03 - 12:00
  • تعداد بازدید: 234
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایش بیماری سالمونلا در آزمایشگاه تشخیصی مرکزی دامپزشکی قزوین

بیماری سالمونلوز یکی از بیماری‌های مشترک انسان و دام می باشد که عمده دلیل ایجاد آن در انسان مصرف غذاهای با منشا دامی آلوده می باشد.





رئیس آزمایشگاه تشخیصی دامپزشکی قزوین گفت: آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی قزوین آزمایشات مختلفی را برای شناسایی باکتری سالمونلا در مواد گوناگون ترتیب داده است  تا در صورت وجود آن در محصول مراکز تولیدی، سالمونلا شناسایی و مراتب برای انجام کارهای ضروری اعلام گردد.



خانم دکتر ثوره جلیل ابراهیم گفت: یکی از عوامل کاهش آلودگی در جمعیت انسانی، کنترل بیماری در حیوانات است و از جمله مواردی که روی آنها آزمایش تشخیص سالمونلا انجام می گیرد شامل جوجه، تخم مرغ ، دان ، پوشال ، سواپ و بوات های میکروبی  می باشد که در همین راستا تعداد تخم مرغ های مورد آزمایش در سال 96 ، 4هزار و 156 مورد بوده است، که افزایشی حدودا 30 درصدی را نسبت به سال 95 داشته است . همچنین در خوراک دام و طیور هم تعداد 45 مورد آزمایش در سال 96 انجام شده است که نسبت به سال 95 افزایش 25 درصدی داشته است.



دکتر جلیل ابراهیم تشریح کرد: سالمونلا می تواند از طریق مصرف گوشت قرمز و سفید ، تخم مرغ و شیر آلوده به انسان منتقل و  آب آلوده نیز باعث بروز تب روده ای، گاستروآنتریت حاد، باکتریمی و ... شود.



آزمایشگاه مرکزی تشخیص اداره کل دامپزشکی با تکیه بر شعار دام سالم، غذای سالم، انسان سالم  تمام تلاش خود را برای انجام به موقع و صحیح آزمایشات تشخیصی انجام می دهد


  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 83046
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور