• 1403/12/21 - 13:49
  • تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با هدف افزایش تولید محصولات کیفی منطبق با استانداردهای جهانی صورت گرفت:

امضای تفاهم نامه سازمان دامپزشکی کشور و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران

در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان دامپزشکی کشور و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران امضا شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات گوشت مرغ، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان دامپزشکی کشور به نمایندگی دکتر «علیرضا رفیعی‌پور» و انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ ایران به نمایندگی «غلامعلی فاروغی» امضا شد.

بنابراین گزارش این همکاری با هدف نظارت بهداشتی بر حلقه‌های مختلف تولید یکپارچه گوشت مرغ، تسهیل تولید محصولات ایمن و صادراتی، و اجرای استاندارهای بین‌المللی مانند HACCP، GMP و GHP صورت گرفته است.

از اهداف اصلی این تفاهم‌نامه می‌توان به رعایت قوانین جاری کشور، ایجاد وحدت رویه در امور اجرایی، توسعه صادرات پایدار، و به‌روزرسانی برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و... اشاره کرد.

بر اساس یکی از مفاد این تفاهم نامه طرفین متعهد شدند با استفاده از تمامی امکانات موجود، شرایط لازم برای صدور پروانه‌های بهداشتی و افزایش تولید محصولات کیفی منطبق با استانداردهای جهانی را فراهم کنند.

  • گروه خبری: اخبار داخلی
  • کد خبر : 335617
کلمات کلیدی
حامد فاضلی

حامد فاضلی

تصاویر

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه