• 1399/09/22 - 17:40
  • تعداد بازدید: 3184
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دستورالعمل های رفاه در حمل و نقل دام زنده

دپارتمان محیط زیست، غذا و امور روستایی انگلستان ( Defra ) در اقدامی غیر منتظره حمل و نقل دام زنده را کاهش می دهد

بر اساس خبر درج شده در سایت Farmers weekly،  پرورش دهندگان دام هشدار دادند که محدودیت های دمایی اعلام شده توسط دپارتمان محیط زیست، غذا و امور روستایی انگلستان (Defra) برای حمل و نقل دام زنده، سبب توقف جابجایی های دام و بسته شدن اجباری مراکز فروش و آسیب به تامین کنندگان مواد غذایی خواهد شد.

این برنامه ها بخشی از جلسات مشورتی هشت هفته ا ی در خصوص صادرات دام زنده هستند که توسط دبیر دفرا جورج اوستیس در انگلستان و ولز در سوم دسامبر 2020 اعلام شده است.

تاکنون تمرکز گزارشات جدید بر پیشنهادات جدید به منظور ممنوعیت صادرات دام زنده کشتاری و مولد بوده است.

نگرانی اصلی ممنوعیت حمل و نقل دام زنده در مسیرهای بیشتر از 65 کیلومتر در روزهایی است که پیش بینی می شود دمای بیرون کمتر از 5 درجه سانتیگراد و بالاتر از 30 درجه سانتیگراد باشد.

برای طیور، شرایط پیش بینی شده بسیار سختگیرانه تر بوده و محدوده دمایی بین 5 تا 25 درجه سانتیگراد می باشد. صرفا حمل و نقل توسط وسایل نقلیه مجهز به سیستم تهویه مطبوع یا گرمایشی که می توانند دما را در محدوه دمایی مشخص شده حفظ نمایند امکان پذیر خواهد بود.

مشاور ارشد اتحادیه ملی دامداران انگلستان جان رویل گفت:' این تصمیم اثرات قابل توجهی بر زنجیره تامین مواد غذایی بدون ارزیابی عواقب آن دارد که غیر قابل باور می باشد'

خانم آلیس دوسوئر مشاور کشاورزی و پاسخ دهی روستایی می گوید' از دیدگاه عملی مشخص نیست که چگونه می توان این محدویت ها را به روشی منطقی اعمال کرد، از آنجایی که تغییرات دمایی منطقه ای وجود خواهد داشت. در صورت پیش بینی دمای کمتر از 5 درجه سانتیگراد در بعضی مناطق ، به ویژه مناطق مرتفع ، ممکن است حمل و نقل دام ها برای هفته ها در طول زمستان متوقف شود که این مساله موجب تجمع دام ها در مزارع و اثرات نامطلوب بر رفاه این حیوانات خواهد داشت.

علاوه بر الزامات دمایی،  افزایش ارتفاع اتاقک حمل در طی ترانزیت دام از طرف دفرا پیشنهاد شده است که بر اساس گفته آقای رویل این امر موجب افزایش قابل ملاحظه هزینه برای حمل و نقل کنندگان و همچنین افزایش تعداد جابجایی های جاده ای خواهد بود. 

یکی از توصیه های این دستورالعمل کاهش تعداد  حمل و نقل دام زنده و استفاده از کشتارگاه های محلی به منظور کاهش زمان حمل می باشد. به نظر می رسد برنامه ریزی دقیق برای حداکثر زمان حمل 9 ساعت برای گوساله ها و 21 ساعت برای گاو و گوسفند بدون سیستم های کنترلی دقیق در داخل و بیرون مراکز عرضه دام زنده بسیار دشوار و غیر ممکن خواهد بود.

بر اساس گفته آقای رویل 'هر چه بیشتر با جزییات این دستورالعمل آشنا می شوند با اثرات مخرب بیشتری در زمینه زنجیره تامین مواد غذایی در بریتانیا و رقابت بیشتر روبرو خواهند شد'.

 https://www.fwi.co.uk/livestock/defra-drops-livestock-transport-bombshell

 

  • گروه خبری: گروه های مطالب,رفاه حيوانات
  • کد خبر : 258301
کلمات کلیدی
حامد فاضلی

حامد فاضلی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه